Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoforce
aktív tag
Igen drága ebben egyetértünk ha csak ilyen tekintetben nézzük akkor jogos amit mondasz. Csak ugye nem mindenkinek megfelelő az IOS.(nekem sem)Ennyi pénzt én sem adnék ezért a telefonért (már a mérete miatt sem).One+ önmagában nem ismerem szóval nemtudom milyen szinten van a cucc.
-
neoforce
aktív tag
válasz
freeknight #17 üzenetére
Ön magában nem csak a készülék a lényeg, pl support pont a xiaomi-nál csak a csúcsnál van rendes support. Persze egyre jobbak a közép kategoriak is de az áruk is emelkedik.Nekem pl 2,5 éve nyuzom a Mi9 liteot, ami rohadt jó telefon de érezni már ennyi idő után hogy kevés és már support sincs.
-
neoforce
aktív tag
Azt gondolom vége az olcsó telefonok korszakának, ez nagyon tetszetős készülék . Nekem pusztán a méret nem megfelelő (túl nagy) . A kamera képességek is elég jónak tűnnek bár ennyiért jónak is kell lennie.Köszi a tesztet. (Xiaomi 12 tesztet is varom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest