Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro60
csendes tag
Sziasztok.
3. küldetés amikor elvileg tartani kell az állást a kis "Faluban" amit ugye előtte foglaltunk el. Nincs nagy angol tudásom,de elvileg már mindent ki próbáltam és kemény órákon át :-( már feladtam..... Szóval mit kell csinálni? Legyetek szívesek segíteni mert nagyon idegesítő megspékelve h rohadt nehéz de nagyon.... ez már azért túlzás-SZERINTEM és normál módban.

-
Szikra191
csendes tag
hát srácok sztem a Dragon Rising jobb mint az arma 2 . nekem persze de ha vki tuna segíteni azt örömmel veszem mert kicsit elakadtam :S az 5. pályán amikor a pilótákat kell gondolom kihúzni a szarból . lécci vki írja meg pm be köszi
-
konas
senior tag
Ennyire kihalt a topik??
Eleg jo ez a game,el lehet vele nyomulni.Mar 9 miss-t lenyomtam,nekem tetszik.
Jol is nez ki,es a gepem max-on viszi.1280x1024-ben..
Nem ugy mint az ArmA 2-t...
Bar az meg jobban nez ki.. -
bullseye
addikt
én csak mást láttam játszani ezekkel, de az ARMAval szívott rendesen, OFP-tal legalább boldogult valamennyire. persze ez is bizonyíthatja, hogy az ARMA realistább

mondjuk ARMA valamelyik küldetésében (ahol kis faluban mesterlövészkedtek a csapatra), úgy szétszórodott a raj, mintha eltávon lennének...
-
#Szekig#
csendes tag
-
volvoguy
addikt
akinek szimuláció kell, ott az Arma 2...nekem ez bőven elég, lesz benne szim és árkád is....raádásul bejövősebb, mint az Arma, ami azért ötbb sebből si vérzik
-
oettinger01
őstag
nagyon komoly game lesz, már tűkön ülök mikor adják ki azonnal megveszem...

-
asthma
tag
Nem tűnik rossznak, az első rész kifejezetten tetszett. Remélem grafikára is figyelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest