Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
válasz
envagyok #406 üzenetére
A legjobb választás a Wetek play openelec edition! [link]
A tuner választható benne van az árban. Valamint adnak hozzá távirányítót, tápegységet és még egy HDMI kábelt is.A ledjei sárgák.
Most kb.egy hétig 80 euróért lehetett megvenni ingyenes szállítással. Én egy nap alatt kaptam meg, mert szlovéniából küldik UPS-el. De már régóta 90euró az ára ez kb. 29eFt
A sima wetek play alapból androidos ami fizetős ezért is drágább!
Valamint droidhoz való távirányítója van és kék ledjei.
Ezen van:
- optikai hang kimenet. Pi-re nem olcsó megcsinálni.
- Wifi
- Bluetooth
Valamint elég igényes a kinézete is a játékosnak.
Szóval ha vki össze akarja hasonlítani a PI-vel akkor adja hozzá a PI-hez a különbségek árát is.
Ekkor már a PI drágább lesz.
Majd ha kijön a Wetek core aminek 200euró körül lesz az ára akkor már altenatíva lehet a PI.
De a play mindent visz! De ez csak az én véleményem.
Amúgy a bal sarkán található ívelt power led valójában egy világító gomb amivel ki-be lehet kapcsolni a kicsikét ugyanúgy mint a távirányítóval.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest