- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piedon
tag
válasz
Mercutio_ #170 üzenetére
Üdv!
Nézzük sorban:
1. Lehetséges amit leírtál, de ha specifikusan az alaplaphoz való rendszert akarsz akkor egyedileg kell fordítanod egy változatot (chipset típusa, ventilátor vezérlés, hőmérséklet kijelzés, stb), mert ha nem akkor a fentebb leírt funkciók nem biztos, hogy működni fognak.
2. Kártya típus: Egy 4gigás kártya tökéletesen elegendő rá, sebesség meg azért érdekes, mert ez meghatározza a rendszer betöltési idejét és a reakcióját. Én próbáltam pendrive-al, CF kártyával, SSD-vel. Sebességben az SSD a csúcs, utána jött a CF kártya (abból is a gyorsak) és utána a pendrive. A pendrivenál néha megakadt a rendszer egy másodpercre.
3. Kártyaolvasó: Én egy Spire belső kártyaolvasót használtam CF kártyával, azzal simán ment.
4.Energiagazdálkodási funkciók alatt pontosan mit értesz? Proci, hdd, stb?
5.Wifi adapter kapcsán ez, meg ez alapján lehet eldönteni, hogy támogatja-e. Nekem egy DWA-111 van, és azt nem ismeri fel. És a következő kérdésedre ezért nem tudok pontos választ adni, mert nekem nem ismeri fel a wifi adaptert. De a kábeles kapcsolatnál a Rendszer-->Rendszerinfó-->Hálózat menüpontban meg lehet nézni a mac address-t, valószínű, hogy wifi esetén is itt jelenik majd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gerner1
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest