- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam már a TV-tuneres topicban is segítséget kérni, de nem kaptam választ... Talán itt.
Van egy AMD Brazos alapú HTPC-m, amin OpenElec rendszer teszi a dolgát. Ez egy linux alapú operációs rendszer, XBMC felülettel.
Élő TV nézésére és PVR funkciók használatára szeretnék vásárolni egy tunert. Tapasztalatok szerint mi az, amit megfelelően kezel ez a rendszer? Ez esetben a mellékelt kezelőprogram, távirányító egyáltalán nem fontosak a számomra, csak a megfelelő működése az adott rendszer alatt.
Tudtok ajánlani valamit a fentiek tükrében? Mi az, ami kevésbé terheli le a rendszert? USB vagy kártyás megoldás? Bár ahogy a kínálatot látom, főleg USB megoldást találni.
Köszönöm a segítséget!
... Igen, és amit kihagytam... A Digi adását szeretném rajta nézni, adott esetben HD felbontásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest