Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Lehet félre értelmeztelek, de enyhe offense-t éreztem abba, hogy úgy fogalmaztál: "a plexit' valamikor 10 éve még menő' volt, de a tg klasszisokkal jobb"
Ha tévedek, akkor ne haragudj, mert én voltam offense, és én kérek elnézést!
De látod, akkor is ott a kis manufaktúra a háttérben. Nem kis gép egy olyan.
Milyen vastag üvegből, mekkora felület, hány furat. Végeredményben mennyi lett? Azért kérdezem, mert az én saccolásom szerint 2-3x annyiba kerülhet, mint egy plexi megoldás. -
Aprósólyom
addikt
Én sem vagyok üvegtechnikus és nem dönti be a családi kaszát, de 2-3x árral számolhatsz. Innentől majd mindenki eldönti, hogy kinek és mit ér meg a "menőség", ahogy te fogalmaztál. A menőség szempont a gyerekes és nem a "kis manufaktúra" használata, hiszen akik ilyennel foglalkoznak, azoknak már komoly ipari gépei vannak, amit nem a ház mögötti kis üveges műhelyben tartanak.
-
Aprósólyom
addikt
Hagyjuk már ezt a gyerekes szöveget, már ne haragudj.
Először megmunkálod az üveget, azután kell edzeni. Edzett üveget már nem engedi megmunkálni magát. Eléggé makacs fajta anyag.Egy kicsi üvegmanufaktúra vagy egy üvegkészítő mester lehet megcsinálja neked egyedi rendelésre, de aztán megnézheted majd a számlát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest