Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Lehet félre értelmeztelek, de enyhe offense-t éreztem abba, hogy úgy fogalmaztál: "a plexit' valamikor 10 éve még menő' volt, de a tg klasszisokkal jobb"
Ha tévedek, akkor ne haragudj, mert én voltam offense, és én kérek elnézést!
De látod, akkor is ott a kis manufaktúra a háttérben. Nem kis gép egy olyan.
Milyen vastag üvegből, mekkora felület, hány furat. Végeredményben mennyi lett? Azért kérdezem, mert az én saccolásom szerint 2-3x annyiba kerülhet, mint egy plexi megoldás. -
Aprósólyom
addikt
Én sem vagyok üvegtechnikus és nem dönti be a családi kaszát, de 2-3x árral számolhatsz. Innentől majd mindenki eldönti, hogy kinek és mit ér meg a "menőség", ahogy te fogalmaztál. A menőség szempont a gyerekes és nem a "kis manufaktúra" használata, hiszen akik ilyennel foglalkoznak, azoknak már komoly ipari gépei vannak, amit nem a ház mögötti kis üveges műhelyben tartanak.
-
Aprósólyom
addikt
Hagyjuk már ezt a gyerekes szöveget, már ne haragudj.
Először megmunkálod az üveget, azután kell edzeni. Edzett üveget már nem engedi megmunkálni magát. Eléggé makacs fajta anyag.Egy kicsi üvegmanufaktúra vagy egy üvegkészítő mester lehet megcsinálja neked egyedi rendelésre, de aztán megnézheted majd a számlát...
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- OpenWRT topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 17 - alap
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest