- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
hali! érkezik ilyen kis hazánkba?
-
Ste
addikt
A külső VGA hàz kellene mint mini-itx kuckò
Amùgy, külső VGA-hoz minek 460W-os tàpegysèg? -
antim
tag
Ezek a játék laposok a legjobbak cad-es, 3d-s, grafikus melóra is? Vagy ma már bármelyik i7-es procis gép bírja az átlagos igénybevételt?
-
smkb
őstag
Olvasd el ezt a tesztet, és megérted mire gondolt.
100w tdp, és veri az asztali GTX770-et, nyaldossa a GTX780-at. Ha itt a cikkben említett árakkal számolsz, akkor kb ott vagy, mint a tesztelt Asus teljesítményben (ja nem, mert se ips kijelző, se core i7), csak épp egy bazinagy dobozhoz vagy kötve, amit ráadásul csak külső monitoron tudsz használni.
A Maxwell mobil gpuk teljesen irrelevánssá tettek mindenféle ilyen külső megoldást.
Amúgy is minden 2. évben valakiben felvillan ez a külső vga hóka móka, és mindig tökéletes bukás a vége.
-
hemaka
nagyúr
CPU limit vajon miii...
-
-
Medocsabi
addikt
Hmm aki ilyen kategóriában néz lapost annak nem pont az a fő szempont h ne asztali pc legyen?
ezzel a külső vgas megoldással kb ugyanott van az ember... -
Tikakukac
titán
ULV az bezony el fog fogyni kezét csókolom.
-
vivanto
tag
Csak 860m van benne, nem 9X0m. Másrészt szerintem ez inkább az időtálloságát hivatott növelni, ugyanis még ha akár a jelenlegi csúcs mobil GPU-t is teszik bele, 1-2-3 év múlva már jóval combosabb asztali lesz, amit így lazán kicserélhetsz. Persze az a ULV-s I7 engem se nagyon győzött meg.
-
ldave
félisten
Nekem tetszik ez a gép, megvárok pár tesztet vele és ha azok alapján is megfelelőnek találom, akkor szerintem erre fogom lecserélni a mostani laptopom. 1080p-s kijelzővel és 256 GB-os SSD-vel szerelve Ausztriában 1200 euró az ár.
-
satz18
őstag
Nincs is jobb mint egy 15W-os 2 magos i7-es ami asztali 980-al van kombózva. Biztos kihajtja.
De amúgy ha értelmet próbálunk keresni az értelmetlenségben és egy i7 4710HQ mellé raknánk asztali GPU-t, akkor is az a baj, hogy az úgy NV 980m annyira megközelítette már az asztali társaik teljesítményét, hogy maga az external VGA ötlete eleve baromság.
Magához a laptophoz, külsőségek nélkül: Már a 860m mellé is kevés a 2 magos ULV proci, szóval a laptop csupán önnön magában is eleve szánalom. De ezt asszem az első cikkben már nagy egyetértésben kitárgyaltuk, ha az emlékezetem nem csal.
-
mepet
addikt
Mi az a muxed? (Én úgy érteném, hogy muxed=multiplexed=multiplexált, de így sincs értelme a mondatnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Graphics Amplifier segítségével hagyományos asztali VGA-kkal turbózható fel a gamer notebook teljesítménye.
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest