-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Én anno 2 ilyen tabot vettem, pár nap eltéréssel. Az első hibátlan a mai napig, a másodikat a 2 év lejárta előtt visszavittem (frissítés probléma volt végig) csak gondoltam hátha lesz megoldás. Egy szervíz után vissza, hiba nem szűnt meg, majd a másodikra visszakaptam az árát ☺
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
válasz
egyattila #9055 üzenetére
1. kikapcsolod a tabot (power off) nem alvó mód!
2. hangerő fel és bekapcs egyidejű nyomvatartásával előjön egy menü.
3. a hangerő gombokkal odanavigálsz hogy recovery. power gombbal kiadod neki.
4. újraindul a gép, hangerőgővel kiválaszt factory reset. power gombbal kiadod.ennyi
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Az átgondoltabb, kiforrott, (jó) játékok mentik magukat google szerverre. Szerintem készítőktől függ, plusz üzlet... Érdemes beszerezni egyébként egy titanium backup pro-t. Mindenes!
-
-
Buvana
aktív tag
itt is szuper mindkét töltő, mindkét kábel. Töltésre, mókolásra, szóval jó!
Más: Ma unalmamban OTG-n csatlakoztattam 3G dongle-t, írjátok hogy nem működik. Tényleg nem, de az a baj nálam, hogy felismeri a tab, viszont pár másodperc múlva lekapcsolja! Van egy olyan progi a playen, hogy ppp widget. Felismerte a sticket! De akármelyik programmal kezelném, lekapcsolja az usb eszközt, ami utána nem elérhető... ez mitől lehet? -
Buvana
aktív tag
Találtam egy ötletes dokkolót / hangszórót, aki elégedetlen a hangerővel, és nincs BT hangszórója nyugodtan kipróbálhatja!
-
Buvana
aktív tag
válasz
AndrewBlase #8093 üzenetére
Na ettől féltem, én is így tudom!
@Eduardo99: Én rányomtam a külső tápot nem igénylő 1 terás winyómat, NTFS fájlrendszerrel. Kitűnően viszi a filmeket, persze paragon ntfs fállrendszert felismerő progival (play store)
@philips20: várom a fejleményeket! A jobbikat rendeld!
-
Buvana
aktív tag
Van-e valakinek, vagy vett-e töltéshez egy időben használható OTG kábelt? Jól tudom, hogy ez az úgynevezett Y kábel? Mitől nem olyan népszerű, hogy keresgéltem ugyan, de Magyarországon nem nagyon találtam, ebay, egyéb helyeken láttam ugyan, csak működnek-e?
-
Buvana
aktív tag
válasz
bagand1 #7814 üzenetére
Kivenni a gyári tokból nem egyszerű elsőre! Maga a tok semmi képpen nem roppantotta meg, csak jól passzol. És ez jó dolog! Én azt találtam ki, hogy plasztik kártyát dugok a tok és a tab közé bal oldalra, azzal billentem ki a gépet, ha ki kell venni. Erős, mondjuk lejárt bankkártya...
-
Buvana
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7717 üzenetére
Ez meglep! Minden esetre modemes eszközök mind mennek bt hangátvitellel!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #7645 üzenetére
Hi! Nem a tab hibája. Skype és egyéb voip cuccok csak olyan eszközzel mennek bt ki angosítóval/ külső hangszóróvalamiben van 3g modem. Van 2 éves, 1 éves tabom is, amivel ugyanez a baj. bt hangátvitel nem megy. vannak erre alkalmazások a playen, de nálam egyik sem jött be. Szóval nem egyedül vagy, és nem csak ezzel a rendeszerrel!
-
Buvana
aktív tag
válasz
philips20 #6904 üzenetére
Abel munkája. Egyébként ez a leírása. Igen, rootolt, gyári.
-
Buvana
aktív tag
Utcaképről még nem volt szó. Van 2 db feketém, egyik sem jeleníti meg 3d-ben, de ez biztos változni fog egy újabb rommal, vagy ilyesmi. Enyhén szólva pixeles a látvány
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest