Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
A fortnite és a dragon quest 11 is nyílt világú és unreal engine 4 mégis elég a teljesítmény.
Igaz mindkettő valahol stilizált grafikájú, amivel sokat lehet csalni.
-
kilua
senior tag
válasz
soundsonic #1 üzenetére
Az lehet hogy folyamatosan jön hír róluk, de alig néhány jön angolul/nyugatra. A cenzúra meg csak nem akar elmúlni (pl black desert online shai class cenzúra ... még jó hogy nem vettem meg)
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Csapnivaló ötlet, de ez a legolcsóbb opció. Valamit gyorsan összehánynak vele és mehet a pénzgyűjtés.
-
Darth_Revan
veterán
Biztos jó ötlet az Unreal engine? Jól néz ki az tény, de nem nyílt vilagu sandbox játékokhoz lett optinalizalva, tökéletes példa a PUBG...hónapokba telt elfogadható gépigénye kicsavarni belőle, de még most is erosebb gép kell hozzá mint amit olyan grafika mellett kellene...
-
soundsonic
aktív tag
Nagy mmorpg rajongóként és sok mmoval a hátam mögött, köszönöm én nem érdeklődöm iránta. Hetente jelenik meg hasonló mangásított onlány rpg és már heroltom van tőlük. Deazér, jó játékot az érdeklődőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Medence topik
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest