Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
AKU_HUN #17315 üzenetére
Cyanogenmod vicces kedvében van, nagy tréfamesterek így április 1.-én.
(#17332) vitezlejszlo : hát itt Helen most elintézte, hogy pár napig ne kelljen updatet adni..... no update for few days....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
AKU_HUN #3852 üzenetére
Földelési hiba van és ne várj rá javítást.
Itt egy ticketre adott válasz:
Dear Dennis,
Apologies for the late response! We've investigated this issue thoroughly, and it seems like there's an issue with static electricity affecting touchscreen sensitivity when the device is on an isolated surface. Based on your forum post, this is our diagnosis – is this the case?
We're looking at ways to resolve this problem and will publish it once we have a solution. Unfortunately, this affects all devices. Thank you for your patience and understanding!Kind regards,
- Andy -
micafighter
nagyúr
válasz
AKU_HUN #3820 üzenetére
Ha mindig az új csúcs hardvert várnám, sose vennék semmit..
A 805-öt én is várom, de FHDn nem nagy a jelentősége, viszont QHD-n már igen, de ettől függetlenül még ott lesz a gyenge üzemidő a QHD telefonoknál szóval 805el sem vennék QHDt ha gyenge az üzemideje
Új telefonok meg lesznek, reméljük lesz új nexus is, de nem valószínű hogy IFAn jelentik be, mert szokás szerint az új android verzióval szokták bejelenteni, szóval arra még lehet várni, aztán eleinte épp olyan nehéz lesz beszerezni mint amilyen nehéz volt a Oneplus One-t. (kíváncsi vagyok ott is megy majd e a fikázás hogy lehetetlen hozzájutni
) Na meg mire nálunk hivatalosan megjelenik... Arról inkább ne is beszéljünk
-
greenmeister
tag
válasz
AKU_HUN #3820 üzenetére
Ez a szellem érintéses dolog nekem is ismerős One X-es korszakomból. 4x volt akkor szervizben a telefon mire aztán eladtam.
Kiábrándító tud lenni.
Ez amúgy valami statikai dolog miatt lehet, mert fórumon mintha azt olvasnám. Akinek van itt ilyen hibája, az fólia nélkül használja a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Yettel topik
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) Samsung 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Dual Sim Független 256GB/12GB CSERE IS
- 2024 szept. végi Google Pixel 9 Pro - 16/512 GB - 3 év Alza garancia
- iPhone 15 128GB független Black 1év garancia.
- Poco F2 pro 6/128 fehér, fóliázott, tökéletes állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest