Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine #26192 üzenetére
1) frissíts fel a legfrissebb verzióig (beállítások / névjegy / rendszerfrissítés -> mindent csinál magától, egyetlen gombot kell megnyomnod)
2) utána csinálj egy gyári visszaállítást (beállításokban megtalálod)
3) azt ha kikapcsolod kezdetnek elég, de jobban teszed ha átnézed az egész Beállítások menüt... sok dolog van
4) flashelés? süt a kérdéseidből hogy abszolút kezdő vagy... szerintem ne akarjál semmit flashelgetni sehova, mert csak elbaszodcsak használd a telefont és élvezd hogy gyors
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Mivel a telefon már nem olyan messze jár tőlem, ha minden igaz akkor ma délután, máris jönnek a kérdéseim!
Egyelőre még nem akarok SIM-kártyát beletenni, szeretném előbb belakni. Van egy Nexus 7 táblagépem, így az Android nem ismeretlen számomra. Számos programot majd telón is használni szeretnék, ami tableten van.
A nagy kérdés, hogy mivel kezdjem?
1. Frissítsek az újabb CM verzióra (mondjuk azt sem tudom, hogy mivel érkezik!)?
2. Milyen beállításokra figyeljek a telefonon belül? Valaki írta, hogy a környezeti kijelzőt kapcsoljam ki - valami ilyesmikre gondolok
3. A flashelés menete le van írva valahol? Ahogy a fórumot olvasgattam, néha nem árt, de még soha nem csináltam, így már a kezdetek kezdetén nem akarnék téglát csinálni a telóból.Most így hirtelen ennyi lenne!
Elnézéseteket kérem, nem szeretnék az idegeitekre menni (tuti sok kérdésem lesz!), de mivel nincs a környezetemben ilyen teló, szükségem van a segítségetekre! -
Saccco
nagyúr
válasz
bajnokpityu #26188 üzenetére
Megkapjuk!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bajnokpityu #26188 üzenetére
Nem értem miért nincsen benne felhő alapú mentés..
-
bajnokpityu
félisten
6os androidról van már infó, megkapjuk-e?
nemrég hogy megszivattam magam
leszedtem valami rendszerhez szükséges alkalmazást. hanyatt vágta a teló. menüből kértem, h úllítsa vissza gyári állapotra. továbbra is totál instabil, és lassú volt a teló.
végül recoveryből nagy reset megoldotta.. a teló most sokkal gyorsabb, de sajnos pl az angry birds2 állásomat bebuktam -
pusihusi
addikt
Sziasztok valaki belinkelné a a legújjabb Oxigén ost, és a gyári Cm 11-et , az Eut. Koszi! One 1-hez.
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #26181 üzenetére
Pontosan melyik változat van Neked?
-
ABal
őstag
válasz
#01696768 #26176 üzenetére
Mióta megvan a teló a "mindig" volt beállítva a wifihez, és egészen az 5.0.2-ig úgy is működött, ahogy az elvárható. Attól tartok, ez az okosság az 5.1 vívmánya, és nem sokat tehetünk. Arról nem is beszélve, hogy a beállításokban mutatott wifi használatnak köze nincs a valósághoz.
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #26177 üzenetére
Tetszik, viszont, ha jól látom, akkor az én autómhoz csak passzív van, ha jól állítok be mindent amit kell!
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Ha valaki lemaradt volna a tegnapi meghívó nélküli OPT vásárlásáról, nekem van egy OnePlus Two meghívom, ha érdekel valakit keressen privátban. Ingyen természetesen. -
janosibaja
őstag
válasz
Dolphine #26161 üzenetére
Én Broditot használok a sokadik kocsimban: drágább jóval a többinél, de pontosan az adott kocsiba gyártják, méretre, nem cuppantós, hanem fixen áll, bevezettettem hozzá a tápellátást a bal első oszlop alatt, így aztán semmiféle, a szivargyújtóból előkígyózó drót nem akadályoz a vezetés közben.
(És persze a navi hangja is Bluetoothon a kocsi hangszóróiba megy - ha minőséget akarsz, ezt ajánlom.)
-
törölt tag
válasz
>Deego.. #26175 üzenetére
Hasonló, napi szinten előjön. Még pedig azóta, amióta a wifi fogyasztás csökkentésére egyszer kipróbáltam ezt a kapcsolót offba tenni. Azóta hiába on, néha elfelejti. Nem mindig, de hetente többször is rajtakapom. Én a dirty install-t hibáztatom (lolli előtt/után sem csináltam gyári visszaállítást/wipe-ot, pedig szoktam), ahogyan a random kikapcsolásokért is - ami nem mellesleg kezd az agyamra menni. De most karácsonyig tuti nincs időm visszaállítgatni mindent.
-
>Deego..
senior tag
Akadt egy problematika.
Otthoni netezéshez csak wifit-t használtam és használok most is.
Az új frissítés óta ha kb 5-10 perce is, de lezárom a képernyőzárat akkor a wifi kikapcsol.
Ha újra teszem azt bőngészni szeretnék meg kell várnom még a wifi bekapcsol és csatlakozik a hálózathoz ami rendkívül bosszantó.
És szerintem hosszútávon sem egy jó megoldás az aksira és telefon vezeték nélküli kapcsolatára nézve.Szóval, hogy kell állandó wifi kapcaolatot létesíteni?
-
hedgehog
senior tag
Túl sok összehasonlítási alapom nincs... korábban egy noname kínait próbálgattam, az recsegett meg szakadozott, ez nem. (meg volt egy ideig egy SonyEricssonom, de annak elveszett a töltője, ezért az One-vel már nem tudtam használni).
Jó benne, hogy ugyan sima bedugós, van egy kis kitámasztó gumikarika rajta (lásd az előző linken), ami miatt benne marad a fülemben, bár bicajozni már nem elég stabil.
Másik amit szeretek, hogy egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni, vagyis a telefonommal és a laptoppal is összekapcsolódik, ami kifejezetten előnyös, ha meló közben be akarok nézni egy yt-videóba a laptopon, de nem akarom hogy az egész szoba halljaA töltésről abszolút nem tudok nyilatkozni, de pár napot szerintem bír (nem figyeltem eddig, majd nézem).
Vicces, hogy van benne tts, vagyis bemondja, hogy csatlakozott az első eszközhöz, meg második eszközhöz, sőt szerintem bemondja a hívó felet is... de biztos semmiben sem vagyok, ugyanis kínaiul beszél, és nem lehet átállítani másra
Annyiért viszont nem venném meg, mint amennyibe most kerül a banggoodon, mert volt már vele olyan, hogy beszélgetés közben eltűnt a másik fél belőle (mindenféle jel nélkül, vagyis csak onnan tudtam meg, hogy nem válaszolt a kérdésre). Ez utóbbi viszont lehet, hogy rom jelenség volt, mert mintha egy madzagos fülessel is csinálta volna. (csak stock cos és cm-nightly volt eddig az One-n)
-
csenor
senior tag
Gyári Launcheren be tudok valahogy állítani olyan értesítésszám kijelzést, mint a képen látható Samsung telefonon!? Valakinek ötlet? -
Dolphine
addikt
Egyre közelebb most már!
Kaptam végre Tracking numbert, így úton a telefon!Máris kettő kérdéssel nyitnék:
1. Ki milyen autós telefontartót használ?
2. Ki milyen bluetooth fülest használ? -
hedgehog
senior tag
cm-nightlyt használva nálam (ahogy írja a xda-topik is) előjött a vaku-képkettéosztós bug.
Van erre valakinek tuti megoldása? (más kamera, más kameradriver stb.) -
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Hogy tudom szabályozni a háttérben futó alkalmazásokat? Pl. ha a Facebookot kényszerítve leállítom, kb. 1 óra múlva magátol újraindul. Azt szeretném elérni, hogy az általam kiválasztott alkalmazások csak akkor fussanak ha használom, ha kilépek ne is fussanak a háttérben sem.
Köszi!
-
Saccco
nagyúr
válasz
balazs1022 #26155 üzenetére
-
balazs1022
őstag
Valaki nem tolja kozuletek a Modern Combat 5-t? Szeretnek csatlakozni egy ligahoz, kicsit uncsi egyedul..
-
lovi27
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #26134 üzenetére
Nem tudom. Olyan legendát os olvastam itt, hogy LTE alatt jobban merül a telefon, mint HSDPA alatt. Kipróbáltam és nálam nem.
-
M0RGI
őstag
Akkor úgy tűnik velem van a baj. :-) Egyelőre próbálom használni, megszokni, aztán majd meglátom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #26145 üzenetére
Szintén, bárhogy fogom, nem csúszik.
Szerintem lenne rá vevő, ha finoman utalna a tok cseréjére.
-
Nem egy telefonon használtam már Nillkin tokot és eddig sose csalódtam bennük.
-
M0RGI
őstag
Megrendeltem egy Nillkin frosted shield tokot a telóhoz.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, mert oké, hogy szép meg jól is illeszkedik, de a fogása - legalábbis számomra - kriminálisan rossz.
Pont a szélein ahol fogja az ember ott nem recés és az anyaga is csúszós.
Asszem vissza kell térnem a Pelosihoz... -
Obyboy
addikt
válasz
PiciDikenz #26140 üzenetére
Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt a truecaller-rel. Unokatesóm megcsörgetett az új számáról és a telefon már ki is írta a nevét. Később esett csak le, hogy az a szám nekem még nem is volt a névjegyzékben.
-
DeBe
tag
Tapasztalt már valaki ilyet, hogy a telefonkönyvbe be nem írt számra random neveket ír ki a telefon?:
http://s10.postimg.org/w4htgupah/Screenshot_2015_10_07_10_27_19_1.png
http://s28.postimg.org/wo3cyatwt/Screenshot_2015_10_12_12_19_18_1.png
-
domper61
csendes tag
Sziasztok! Olyan témát keresek, amiben a záró képernyőn, az értesítések háttere átlátszó. Segítsen nekem, aki tud...
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Nekem gyári 12.1 van a telefonon. A Nightly miben jobb?
-
benjaminn
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat , segítségeteket kérni.
Több mint egy éve nyúzok egy o+o-t , többször cseréltem rajta kijelzőt , mert állandóan betörtem , mindig mindent megcsináltam rajta , bamboo hátlap , stbstb .
Most viszont úgy érzem nem tudom újra éleszteni , valszeg az alaplappal van valami , és egyszerűen nem találok hozzá másikat sehol.
Nem működik az alsó mikrofonja ,így csak kihangosítva v fülessel tudok telefonálni vele. Rendeltem másik kábelt is (amin a mikrofon van), de ez sem oldotta meg , továbbra is szar.
Nincsen esetleg valamilyen forrásotok ahonnan tudnék szerezni egy másik lapot?
Vagy valaki nem akarja eladni olcsón a sérült telóját?
Mindig olcsóbb lenne mint venni egy új telót....mert amúgy tökéletesen kiszolgált. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
petipetya #26133 üzenetére
Gyors a króm, de nagyon fapados, nehézkes. Hajam tépem az oldalak közti valtastol pl..
Adatot lehet, h fogyaszt rendesen, de nem hinném, h a kijelző időt ez nagyon befolyásolja. Mobilneten továbbra is botrányos a helyzet; ott mindegy mit csinálok, merül, mint Jean Reno a Nagy kékségben. .. -
kinghaxor
aktív tag
Valaki felrakta rajtam kívül az új sultan-t? Nekem megint rossz lett tőle a hang hívás közben. Visszhangzik és elég halk. Asszem át fogok állni a sima nightly-ra mert ezt már kezdem unni. Az előző build jó volt. Nem értem minek kell hozzá nyúlni olyanhoz ami működik.
-
berek21
őstag
válasz
Ferenczi Áko #26127 üzenetére
+1
Miket nem bénáztam én is az első okostelómmal! (Jiayu G3) -
Dolphine
addikt
válasz
Ferenczi Áko #26127 üzenetére
Köszönöm!
Rengeteg kérdésem lesz, ha megérkezik a telefon, úgyhogy nehogy a friss húsból, gyűlölt (romlott) hús legyen! -
Dolphine
addikt
Úgy tűnik végre valahára valami változás történt a rendelés menetében.
Eddig Processing állapotban volt, most már Pending Shipment, sőt megjelent a Cancel Order menüpont (amit nyílván nem szeretnék aktiválni). Most már csak Tracking number kell és boldog leszek.
Reménykedek... -
pusihusi
addikt
[link]Vírus
-
njnl
aktív tag
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő.
Holnap ugye 1 órán át meghívó nélkül elérhető az OPT.
Kérdésem az lenne, hogy a PayPal számlámnak feltöltve kéne lennie? Mert természetesen ekkora összeg nincs rajta, viszont van amikor a jóváírás több napig is eltart. Nekem holnap a OnePlus felé elkell küldenem a készülék árát vagy van pár napom rá? -
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni nálatok, hogy a OPT-ban nincs micro-sd foglalat ugye?
Előre is köszönöm válaszotokat. -
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz
BOANerges #26097 üzenetére
Szerintem a sultan féle ROM nem a legjobb főleg amióta a gyári CM12.1S-re épít előtte egész jó volt.
Szerintem egy CM12.1 nightly sokkal stabilabb és jobb aksiban mint a gyári ROM. Én most 10.04 használom és nincs semmi baja. De kipróbálhatod a nem rég említett snapshot is. -
BOANerges
tag
Vagy ez a CM 12.1 latest release (cm-12.1-20151007-SNAPSHOT-YOG4PAO33I-bacon.zip) lenne a legegyszerűbb?
-
Tibko8
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #26101 üzenetére
Akkor most már tudom honnan ismerős a neved.
Nekem is a kedvenceim közé tartozott csak nem nagyon volt rá custom ROM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest