Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxika0428
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #25350 üzenetére
Stimmt de 3rd party appokra gondoltam (pl. viber, whatsapp stb.) vagy azt se szabad?
-
ampulla
aktív tag
válasz
janosibaja #25386 üzenetére
Nekem sem történik semmi. Szerintem elfelejtettek leprogramozni ez a feature-t vagy nem tudom...
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok. A appok elrendezeset atallitottam paged-re es hozzaadtam egy cube out effektet. Csak nekem tunik ugy h akad? Eleg furcsán viselkedik szerintem. :/
A gyári CM 12.1-es ROM-ra ertem. -
válasz
fornettisuti #25392 üzenetére
Semmi köze a oneplus-hoz, az androidból került ki, nem? Minden régi feature-t nem próbálhatnak a kedvünkért benn tartani...
-
válasz
fornettisuti #25392 üzenetére
de b+, nem egyértelmű, hogy ránézel a telefonodra és LÁTOD, hogy be van dugva a headset??
-
fornettisuti
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz
vFerko #25388 üzenetére
Nillkin vagy Tronsmart 6-Pack, nem mellesleg töltésre is igen jók.
-
Tibko8
senior tag
Cm12.1 nightly frissítések után újra fel kell telepíteni a viper 4 csodát?
-
vFerko
tag
Valaki tud ajánlani olyan data kábelt ami gyors de nem túl drága?
-
janosibaja
őstag
Van egy olyan opció az SMS Beállításokban, hogy "Sötét téma választása", de hiába kapcsolom át, marad világos, pedig minden programot sötétre állítva kedvelek. Át lehet ezt kapcsolni?
Vagy lehet valahogy skinnelni feketére az SMS-t?
-
kuthim
tag
válasz
dobostorta #25383 üzenetére
Nekem az oldotta meg ezt hogy kivettem a sim kártyát és visszaraktam.
És mindezt bekapcsolt állapotban. -
dobostorta
tag
A zár képernyőn mindig az megy fény újság szerűen, hogy "Nincs szolgáltatás-Telekom HU", pedig egyébként van folyamatosan térerő.
Ez gondolom valami bug. Ki lehet ezt venni egyszerűen? -
bdavid94
tag
válasz
kelzsoca #25380 üzenetére
nem azzal van a baj, hanem az új rom belakásával, ahhoz vagyok lusta a mostani is egész jól működik csak olyan max 4 óra kijelzőidő amit ki tudok húzni belőle, valamint valamitől nagyon merül szerintem amire nem tudok rájönni, hogy mi lehet szerintem valami szinkronizál mert 7-80mA között van az átlag fogyasztása ha nincs használva
-
bdavid94
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék aki a sultan féle romot használja, mennyire van megelégedve vele töprengek egy ideje a telepítésén főrendszernek, de egyelőre lusta voltam legyalulni mindent miatta
, szóval aki használja írhatna róla véleményt! Köszi
-
Balázs1621
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25377 üzenetére
Kösz szépen, majd hétvégén elszórakozok vele.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Balázs1621 #25374 üzenetére
Rendes twrp kell, nem az open szutyok. Írtam pontosan! Linkelni nem tudok telefonról, keress rá. A legfrissebbet (talán 2.8.6. Vagy 2.8.7).
Ezen kívül ha 12.1 romod van, akkor miért a 12-es kernelt akarod ratenni!?
Ha nem tudod mit csinálsz, előtte kérdezz pontosan és értsd is meg mit válaszolnak!
Neked a cos12.1 version4, beta4 kell. NEM a 3.x verzió. -
LallerHUN
tag
válasz
hedgehog #25373 üzenetére
Az a gond hogy amit küldött linket a support az egy forum oldalra irányít ahonnan a letöltött oxygenOS zip felmásolom a telóra és mikor telepítem akkor a felénél ad egy install failed-et azt írja hogy signature verification failed.... és természetesen egy nap egyszer válaszol ez a support, szóval várhatok holnapig hogy mi a túrót csináljak vele....
-
Balázs1621
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25372 üzenetére
openrecovery-twrp-2.8.5.1-bacon.img tettem fel
a rom bacon toolkitbol van, fastboot
az app telepítéséig el se jutok, mert folyamatosan fc-zik.
ez a kernel: boeffla-kernel-3.1-CM12s-bacon.recovery
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Balázs1621 #25365 üzenetére
Olvasás segít többnyire...
Amelyik a 12.1-hez való béta. Abból a legfrissebbet.#371@ milyen recovery? Friss twrp? Nem az open szutyok, hanem a rendes..?
Hogyan tetted fel a romot? Fastbootból?
Boeffla app is telepítve van (kernel beállításhoz)? Lehet, hogy kicsit gyorsak a kernel beállításai. Át lehet rakni késleltetett re, ha rendszerindításkor zűr lenne. Így elsőre ennyi.Nem, nem cm12.1, hanem cos12.1, vagy cmS12.1!!
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Balázs1621 #25365 üzenetére
Ez a kerrnel csere nem akar menni. Flash utan inditasnal fczik az nfc, majd egy idő utan reboot a cyanogen felirattol és nem megy tovabb, mar ketszer probaltam, mi lehet a gond?
A csere annyibol all, hogy a zip-et flasheled, majd wipe chace + dalvik chace?!
Ez? Boeffla-Kernel for genuine CM12.1
-
fornettisuti
veterán
válasz
dobostorta #25347 üzenetére
ja, lg gpad8.4-en (kitkat) is szépen animálja mikor rádugom a fülest, aztán a fejhallható piktogram ott is maradaz értesítési sávban. nem értem minek kellt ez t elhagyni.
-
hyperspace
őstag
még egy dolog, amit észrevettem. legördülő gyorsmenüben van a gps is. ha lezárt képernyőn húzom le, akkor nincs a többi lehetőség között. találkozott valaki ilyennel?
-
Balázs1621
senior tag
Na sikerült feltennem a gyári romot. Bootloader nyitva + van recovery. Boeffla kernelt akarom kipróbálni.
Ezek közül melyiket kell flashelni? Cyanogen OS verziónál 12.1-YOG4PAS1N0-t ír a telefon!
-
LallerHUN
tag
Sziasztok! Nyitottam egy ticketet és a supportos csávó most úgy akar nekem segíteni hogy nekem egy cyanogen OS van alapból, gyárilag a telón és egy oxygen OS-t akar hogy feltegyek javításként....
Szerintetek feltegyem?? Vagy mondjam neki hogy nekem cyanogen-em van alapból.
-
válasz
Balázs1621 #25361 üzenetére
Igen.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Balázs1621 #25357 üzenetére
Bacon Root Toolkit, megcsinál mindent helyetted.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Balázs1621 #25357 üzenetére
Ez nem a gyári rom. Ez egy sima cm 12.1. Stabil kiadás ha jól látom. A gyárit xda-n keresd ott fent van, de sajnos nem tudom neked linkelni. Elfogyott a netem és ezer év mire így megtalálnám.
-
Balázs1621
senior tag
válasz
kelzsoca #25356 üzenetére
Másik kernelt akarok feltenni, de valamit elszartam (szerintem töröltem a komplett romot recoveryből) és kéne egy zip amivel újraéleszthetem a telót! Csak 1+1 lógóig megy, a recoveryt betölti.
http://download.cyanogenmod.com/?device=bacon&type=snapshot
Ez a gyári? Ez mehet fel az én 64GB-s telómra?
-
kelzsoca
félisten
(#25354) Balázs1621
Nem volt jó az OTA update?
Rick4 fórumtársnak mégsem kell jóárasított OnePlus, ha esetleg valaki rákívánna, keressen privátban.
-
Balázs1621
senior tag
A gyári romot (CM 12.1s) meg lehet valahol találni recoveryből flashelhető formában?
-
hyperspace
őstag
nem egyszer előfordult, hogy hívás közben (engem hívnak) nem kapcsol be a kijelző. cm12.1s. mi lehet a kínja?
-
válasz
laxika0428 #25348 üzenetére
frissen telepits mindent, a régi szennyeket hagyd el, indits tiszta lappal!
sok fejfájástól megkiméled magad!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
laxika0428 #25348 üzenetére
Más telefonra telepített appokat visszaállítani új gépre nem biztos, h jó ötlet.
Ha megy, akkor remek de ha probléma van, akkor nem rögvest a telefon rossz... -
válasz
dobostorta #25347 üzenetére
szólt rajta a zene, akkó' meg mért ne lenne jó?!
-
laxika0428
csendes tag
Végre én is beléptem a táborba, már alig várom, hogy holnap megjöjjön a kicsike. első körben nyitom meg titanium backup a régi cuccaim visszatételére de maradok gyári romon aztán majd meglátjuk mit tud úgy. max ha más nem kipróbálom én is a sultan vagy a többi romot.
-
bikepank
tag
Sziasztok a legujabb frissités óta nem kapcsolodik a wifihez automatikusan,csak ha ki- be kapcsolom a wifit akkor tud kapcsolodni,valaki talalkozottár ilyen problémával?
Köszönöm. -
Peet91
aktív tag
válasz
dobostorta #25344 üzenetére
Már régóta nem tesz ki ikont az értesítési sávra füles mellet az android.
-
dobostorta
tag
Gyári Cyanogen 12.1 alatt, ha bedugom a jack csatlakozót akkor nem jelenik meg az ikonja az értesítési sávon, viszont a zene szól a rádugott cuccon.
Ez nálatok is így van? -
Lacika0002
aktív tag
Probálta már valaki az Xposedben a MobileActiveRadioFixet?
Jó egyáltalán valamire? -
kinghaxor
aktív tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Balázs1621 #25333 üzenetére
Főleg azzal. Meg a cm nightly-kkal.
-
Balázs1621
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25327 üzenetére
Kosz megnezem. Gondolom gyari rommal megy?!
-
petipetya
nagyúr
válasz
dobostorta #25330 üzenetére
Beállítások / gombok / navigációs sáv engedélyezése ki.
- ugyanitt kezdő gomb / dupla érintés eseménye -
válasz
dobostorta #25330 üzenetére
Settings - - > Buttons - - > Home button-nál a double tap action-t állítsd Turn screen off-ra.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Balázs1621 #25324 üzenetére
Boeffla kernelben van állítható boost. De nem egy tigris ilyen szempontból a kijelző, az biztos. A duplakoppnak van egy "beépített" sebessége, ha ettől eltérő ütemben tapogatsz, nem reagál. Szerintem ennyi.
-
csenor
senior tag
válasz
fornettisuti #25323 üzenetére
Tappicskoltam én mindenhol, de semmi.
-
axlfsi
veterán
Erre gondolsz?
[ROM+KERNEL][5.1.1] Unofficial CyanogenMod 12.1 with CAF 3.4.0 kernel [Sep. 23, 2015]... pedig most akartam feltenni. Azt mondod, nem a legjobb?
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahogy manualisan allitani a kijelzo erzekenyseget? Vagy van ra valami fix? Gyari 5.1.1 rom. Bizony lehetne joval erzekenyebb nem mindig veszi a lapot elsore. :/ Eleg zavaro. Duplakoppos feloldas se mindig megy elsore, valaki tapasztalt mar hasonlot?
-
kano
nagyúr
Aki a Sultan romot használja ne tegye fel a 2 utolsó build-et. Van bajuk bőven (beszélgetés hangereje és hang minősége). Utolsó jó a 14-i.
-
csenor
senior tag
A dupla koppintás feloldásom müködik, de a lezárás nem.
Eddig jó volt. Kitudom kapcsolni valahol? -
rum-cajsz
őstag
válasz
Lacika0002 #25314 üzenetére
ah, igazad van, ezt benéztem. Azt hittem van már One-ra is Oxygen 2.
-
axlfsi
veterán
válasz
Lacika0002 #25314 üzenetére
Hála istennek! Nem kellene, ha fizetnének is érte, akkor sem! (az OS, ...mondjuk, a Two sem
.)
-
rum-cajsz
őstag
Úgy látom, még nem írta senki, de hátha valakit érint. Elkezdődött az OxygenOS 2.1.0. OTA frissítés.
- We've added manual mode for all you photography enthusiasts. Hope this will give you more control for capturing that perfect moment.
- Raw support is now enabled for 3rd party camera apps that support this format
- There's a new color balance slider in Display for adjusting the color tone of your screen. You can now go warmer or cooler as you please.
- Added Exchange support.
- We fixed some issues that were causing problems with popular 3rd party apps.
- Telephony service improvements so you no longer get the lag when you turn on/off airplane mode.[ Módosította: Mate ]
-
Rick4
félisten
válasz
kinghaxor #25285 üzenetére
Fakk, hogy ilyeneket írtok.
Még este is bennem volt, hogy ugyan megvettem ezt, de beteszem szépen a dobozába, és felteszem az apróba, aztán majd meglesz a gazdája, pedig ugye ez az i9506, tehát a snapdragon 800-zal szerelt, antutu 41K fölött megy, erőben nincs hiány, méretben is megfelel, bár nincs kis kezem....Na ma még gyorsan kigondolom, az a baj, hogy opo még csak a közelemben se volt, kézben nem fogtam soha...
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
fornettisuti #25305 üzenetére
Hű, bárcsak nekem is ilyen lenne a hálózati jelem. Nálam az a csík csak sárga és piros. A munkahelyem épülete olyan szinten le árnyékolja a telefont, hogy szinte alig van mobilnet. Majdnem mindíg csak edge-en üzemel. Így nekem kb. négy óra kijelzőidőm van. Ha többet vagyok az épület udvarán akkor kicsit több. A rossz térerő nagyon tudja meríteni a telefont.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Fakk yee!
-
válasz
Nice!
-
Na ez érdekes. Rátoltam a telóra a gyári CM12.1-et, mert adom el. 4 nap alatt 30%-ot merült készenlétben úgy, hogy nem nyúltam hozzá. Átettem repülő üzemmódba, erre fél nap alatt merült ugyanannyit (30%-ot). Ez miért van? A fogyasztásnál nem jelez semmi appot, ami fogyasztott volna.
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok,miért van az hivás után néha statusbar legördül és a képernyö meg elsötétül mintha levenném a fényeröt,gyári minden,köszönöm :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest