Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effendi
csendes tag
Kérnék egy kis segítséget, hátha valakinek van ötlete mi történhetett a telefonommal...
Egy kis játékkal játszottam, amit a play-ről töltöttem le, és talán pár perc után lefagyott a telefon, majd újraidította magát. Azóta bármit csinálok, folyamatosan újraindítja magát. Betülti az kezdőképernyőt, majd vár kb 30 másodpercet, és egyszer csak reggen eggyet, és újra indítja az egész telefont.
Teljesen alap rendszer van rajta a 44S, nincs kirootolva, szóval gyári a telefon, mindössze 15 napot élt
Annyit tudok még vele csinálni, hogy van 30 mp-em az újraindulásig, mindent átnéztem, próbáltam törölni dolgokat, de nem volt aggyi időm. A telefon kikapcsolására, csak az újraindítás, és a kikapcsolás lehetőséget ajánlja fel már csak, a recovery-t és a bootloader funkciót nem írja ki. A telefon nem melegedett túl, mert annyit nem játszottam. Egyéb ötlet? (tudom: garanciá)lis csere talán)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest