Hirdetés
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sapizee
csendes tag
Előrebocsátom, nem vagyok egy power user. Ezelőtt egy Xiaomi Mi A1-et nyúztam, ami a végefelé már sokszor bosszantóan lassú volt. Számomra az volt a szempont, hogy ne legyen sokkal nagyobb az előző telefonomnál, így a ma népszerű készülékek nagyobb többsége kiesett. Illetve a hosszú frissítési ciklus is nyomott a latba.
Most már több mint 4 hónapja megvan a telefon. Számomra eddig tökéletes. Szép a kijelzője, elégedett vagyok a kamerájával (nincs összehasonlítási alapom flagship modellekkel). Arra tökéletes, hogy ha valamilyen pillanatot meg kell gyorsan örökíteni, akkor csak előkapom, és az esetek 90%-ban meg vagyok elégedve a végeredménnyel.
A gyorstöltés egy élmény, 20-30 perc, és már tele is az akksi. Remélem, hogy az élettartamát is tartani fogja. 2 simmel és egy okosórával használva kényelmesen kibír egy napot, kevés használattal másfelet is.
Android autot, vowifi, amivel itt probléma adódott, nem használok. 1-2 apróbb bug volt eddig, az elején a Novával akadt össze a saját launchere az OxygenOS-nek, de ez megoldódott. Illetve valamikor a mobilinternetre nem akar kapcsolódni, de akkor egy újraindítás orvosolja a bajt (kb havonta 1-2 alkalommal).
-
sapizee
csendes tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy ha a oneplus honlapjáról rendelek, kapok-e áfás számlát a végén? Vagy érdemes megvárni, amíg hazai webshopokban felbukkan? (Cégre szeretném vásárolni a telefont)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Ukrajnai háború
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest