- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
A OnePlus widget az miért mutat más hőmérsékletet mint maga az app?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
válasz GreenGoblin #2704 üzenetére
Ja azt elfelejtettem hogy a Pro nem flat kijelzős ami lehet jól néz ki de ha kijelző védőt akarsz rá tenni ezen furábban néz ki és nehezebb felrakni.
-
GreenGoblin
őstag
válasz rodman73 #2703 üzenetére
Én pont az új snapi 888 miatt nem vettem 9es szériát. Inkább maradtam a 8nál. Annyival nem szarabbak mint az ideiek és az áruk is jobb. Én maradnék a helyedben a 8as szeriánál. Itt egyikkel sem lősz mellé.
A pro kicsit nagyobb van benne telefotó kamera meg az ultra wide kamera jobb, viszont a Tben gyorsabb a töltés, kisebb méretre is és olcsóbb... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
Eddig csak egy embernél jött meg a novemberi update? Nálam még nem dobja fel.
-
GreenGoblin
őstag
Na megjött a Rhinoshield tok. BF akciós volt. Igen frankó. Az átlátszó tok ami a telefon dobozában volt egy hét alatt már kezdett sárguni. Megy is a kukába.
-
GreenGoblin
őstag
Az adaptive ikonoknak alapnak kéne lennie, nem az.
Kettő fajta ikon forma van a négy helyett.
Nem lehet a dockbe keresőt tenni, olyat amit én akarok, sőt alig lehet testre szabni azt.
És még sorolhatnám.
Használok emellett még vagy másik hármat, mind jobb testre szabhatóság tekintetében csak egyik sem olyan smooth mint a gyári ezért is térek mindig vissza rá.
A Quick gesture-ben csak akkor hozza elő a shelfet ha lezárt képernyőn vagy plusz engedélyezned kell tehát a lefele suhintásnak kell aktívnak lennie akkor így mi értelme...semmi[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
válasz Mr. Nimbus #2661 üzenetére
Sejtettem. Ez milyen szar már. Miért nincs opció hogy bal oldalt legyen a Google feed helyett vagy valamelyik sarokból lehúzva jöjjön elő. Na ezért várom a 12-őt mert ahogy nézem sokkal több testreszabhatóság lesz ott. Ez a launcher katasztrófálisan limitált.
-
GreenGoblin
őstag
A swipe downra nem a shelfet állítom be akkor azt másként elő sem lehet varázsolni? Vagy a notifications vagy a shelf?
-
GreenGoblin
őstag
válasz Black_Raven #2627 üzenetére
Úgy próbáltam korábban. Mindig úgy töltöm a telefonjaim. Kevésbé megterhelő így (bár kikapcsolva még kevésbé terhelő) a készüléknek, de úgyis ennyi idő volt.
Ja kérdés, azt az animációt mikor töltőre dugom csak az elején mutatja egy kicsit azt jónapot?
[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
Idézet a tesztből az akku résznél:
The full charge was achieved in 38 minutes in our first attempt. The second attempt brought this down to 36 minutes! And during this entire process, both the phone and the charger were only slightly warm. Nice!
-
GreenGoblin
őstag
Kipróbáltam kikapcsolt állapotban tölteni a telefont. Előtte az optimális töltést és minden appot kilőttem. (Nem mintha számítana kikapcsolt állapptnál). Nem töltött a telefon gyorsabban. 45 perc 1%-ról 100-ra. Továbbra sem tudom GSMArena hogy hozta össze a 36 percet...
-
-
GreenGoblin
őstag
GSMArena ezt a telefont 36 perc alatt töltötte fel. Az hogy csinálták?
Repülőbe tettem és 1%-ról 100-ra nálam 45 perc volt... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy a battery saver mit csinál a háttérben? Miket korlátoz vagy kapcsol le?
-
GreenGoblin
őstag
Na azért a gcam f@szán kilő mindent a háttérből. Nem elég a 8 giga úgy néz ki.
Elkezdtem tesztelgetni a gcamet meg a gyárit és a kettőből lehetne gyúrni egy jót. Valamikor az egyik valamikor a masik jobb.
Az már biztos hogy a gyári kamera korom sötétben még állványról sem képes értelmes képet produkálni. Kevés fénynél egyik sem az igazi. Nappal meg fej fej mellett a kettő... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
Na azért durva, hogy a 60 hz meg a sötét téma mennyit javít az üzemidőn. Most vagyok 42 %-on 6 és fél óra kijelző idővel. Ezt már szeretem.
-
GreenGoblin
őstag
Na végül Rhinoshield SolidSuit case lett a befuto. BlackFriday van náluk így rendeltem egyet.
-
GreenGoblin
őstag
Igen de ez csak két fajta ikon holott van még kettő másik fajta ezen kívül.
Tehát külön lehet állítani az ikonok formáját amiből kettő forma van illetve a notification panelben lévőket is lehet testre szabni amiből pedig negy forma van.[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
Amazon Prime előfizum van.
Na így fé nap utáni vélemény:
Töltés gyors. 40 perc alatt fel ment 19-ről 100-ra. Mondjuk YT videókban mintha gyorsabb lett volna.
Akku éjszaka merült 4%-ot, ez átlag merülés. Nem nevezném kiemelkedőnek sem az akku teljesítményt. Átlagos. Egy napig bírni fogja nálam.
Kijelző szép de brutál nagy. Szoknom kell. Nem értem egy kezem mód miért nincs. 120hz jó, 60-ról jövök de annyira nem tűnik fel. Mindenki isteníti de nem nagy durranás.
Ujjlenyomat olvasó vacak. Sosem olvassa be elsőre. Kettő-három próbálkozás kell neki.
Kamerát tudtam hogy nem lesz cucc de hogy ennyire gáz képet csinál arra azért nem számítottam. Annyit nem fotózok szerencsére.
A Beállításokban van testreszabás rész ahol ki lehet választani az ikonok alakját. Ez tök jó csak azt nem értem miért csak a notification résznél lévőket változtatja meg. A többi ikont miért nem. Ennek így mi értelme?Eléggé vegyesek az érzelmek. Jobbra számítottam. Gondolom a 12/majd talán jövőre jön.
-
-
GreenGoblin
őstag
Használ valaki itt OP sandstone bumper tokot? Megéri megvenni?
-
GreenGoblin
őstag
Pl netflix.
Amúgy rengeteg appot disablere tettem mert sosem fogom használni de gondolkodok adb-s letörlésen mert zavar hogy ott van.
A gyári weather úristen milyen sz@r. Alig ismer pár várost. Ment is kukába.Ja kérdés.A kettő vaku közül a felső csak dísz vagy én nem jövök rá hogy kell aktiválni?!
[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
Mióta van OP-on bloatware? Ez nekem új.
-
GreenGoblin
őstag
válasz GreenGoblin #2475 üzenetére
Meg is jott. Reggel rendeltem es mar itt is van.
-
GreenGoblin
őstag
Na közben rendeltem egy ilyet. 8 gigásat szürkében. Akciós amazonon. Pár dologtól tartok csak. Mérete és a kamerája miatt.
-
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani mi a legfrissebb szoftware és szekuriti frissítés ezen a telefonon?
Illetve lehet tudni medddig lesz támogatva?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával