- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiiro_o
tag
válasz
Pachenkoooo #3171 üzenetére
Szerintem az jack csati megléte és az amoled kijelző is jobb, szóval nekem egyértelműen az oneplus lenne.. Eddig tökéletesen meg vagyok elégedve a sajátommal.
Előtte egy oneplus x et használtam, de sajnos annak fele ennyit sem birt az aksija.
-
haiiro_o
tag
Köszi mindenkinek, még annyit szeretnék kérdezni a skinnel kapcsolatban, hogy mennyire kell vigyázni rá? Zsebben hordva nem fognak a szélei felgyűrődni...?
-
haiiro_o
tag
Köszi megnézegem.
-
haiiro_o
tag
Sziasztok.
Utángyártott tokok közül van valami ajánlott az eredetihez hasonló darab? lehetőleg fekete merev tok a gomboknál kivágással.. Vagy esetleg olyan skin ami nem csúszik? -
haiiro_o
tag
hardverapró mobilos nézetében nektek is rossz az érzékelés? pl valahol megérintem a kijelzőt és 3-4 centivel feljebb érzékel.?! de sehol máshol nem csinálja csak hardveraprón?
miért lehet ez?
köszi. -
haiiro_o
tag
Sziasztok. Nem találtam megfelelő aktív topikok ezért sry.. Valaki használja a Google play-es mobilfizetést? Ha igen ez mennyire biztonságos? Illetve egy sima bolti vásárlásnál ez jár többletköltséggel? Köszi
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. mobilnetről valamiért nem hajlandó működni a messenger..
Mindent próbáltam már engedélyek megadása, telefon ujraindítása, messenger ujratelepítése és gyári beállítás visszaállítása.. de valamiért csak annyit ír, hogy: várakozás a hálózatra.?
köszi. -
haiiro_o
tag
Sziasztok.
7.én reggel megrendeltem a 128gb-os változatot és ma már meg is jött. Pont nem voltam itthon és simán oda adták a szomszéd öregasszonynak..
Egy oneplus x ről váltottam.. még csak most kezdem el belakni de eddig nagyon tetszik. Az ujlenyomat olvasót még szoknom kell mivel eddig nemvolt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest