Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Nem tudom ki fogja vegul fizetni, de nem ugy tunik, hogy az elado.
Get your return shipping costs refunded.
Eddig nekem hibas/rossz, nem pontos itemeket kuldtek, azoknal azt se bannam, ha az elado fizetne. -
Szia!
Az sajnos az OLED sajátossága, hogy soha nem lesz a fehér, teljesen fehér, de ez egy jó panelnél nem feltűnő szerintem. Viszont az IPS-nél meg fekete szín nincs, mindig szürke lesz a háttérvilágítás miatt (itt viszont van igazi fekete!)
Az OP3-ban nagyon jó minőségű AMOLED van, nyilván ebbe is bele lehet kötni, mert semmi nem tökéletes, de az sRGB móddal tényleg minden fénykép úgy néz ki a kijelzőn, ahogy azt élőben láttam, amikor fényképeztem.
Az edzett üveg tényleg törik, de ez a Samsungnál sem más. Sőt, ugyanaz az edzett üveg van mindkettőn, vagyis Gorilla Glass 4. Minél keményebbre edzik az üveget, annál törékenyebb, ez már csak ezzel jár. Érdemes beletenni egy tokba (a gyári tokok nagyon minőségiek), és ha a töréstől félsz rátenni egy tempered glass-t, mert az ütődésnél elvezeti a feszültséget, és az törik össze. Vagy választhatsz egy strapatelefont, azoknak direkt műanyagból készül a kijelzőjük, hogy ne törjenek el 1-2 méteres esésről, cserébe viszont akkor is karcolódnak, ha rájuk nézel (igen, az S7 active-nak is műanyagból van a kijelzője).
(#5094) sto1911: állandóan bekapcsolt wifivel jóval gyorsabban merül. 1 vagy 2 simet használsz?
-
SonyNex7
senior tag
Ha ugyanannyiért tudnék egy hivatalos S7 (főleg edge) -t , kérném ezt az ajánlatot online rendelve hogy 14 napig el tudjak állni ha nem tetszene,és akkor utána ha esetleg nem jött be rendelném a 1+3-at.
Azt is megmondom hogy nekem nagyon bejött a 1+3 de azért adnék esélyt az s7-nek mert jobb 4-5 dologban,de kellene egy kis teszt idő.
(Nekem számít elsősorban hogy a lehető legjobb kamerás telefonom legyen mert van egy 8 hónapos fiam) -
zhata
senior tag
Amit mondok, magánvélemény.
Nekem eddig egyetlen telefonomon sem volt fólia, illetve az elsőn a Sony xperia ray-en volt gyári, de leszedtem, mert zavart. A készülék még most is meg van, KARCMRNTES.
A második készülékemhez az eladó rám akart erőszakolni egyet, elküldtem a p...ba. Nemrég adtam el karcmentesen.
Hát ezen sem lesz. A lényeg az, hogy semmi semlegyen a telefon mellett a zsebedben.
Homokozó, strand füves területe, stb. mint tárolás kerülendő.
Meg egyszer: ez a magánvéleményem, nekem bejött. -
kalm.gabor
tag
Igen, én is láttam hogy Oneplus fórumon csomóan írták, de nálunk csak 1 ember panaszkodott bármilyen problémáról a kijelzővel kapcsolatban. Igazából mindenhol ez a lottózás megy, bármit veszel, ez sajnos benne van a dologban (lásd monitoroknál dead pixel/backlight bleeding). Ha edge-ről beszélsz akkor egyértelmű, hogy az jobb választás...a sima S7 nekem kicsit olyan semmilyen.
Mellesleg bármelyiket veszed, visszaviheted ha még sem tetszik, szóval ne izguld túl, nem foghatsz egyikkel se mellé.
-
Tibko8
senior tag
Nem tudom hol olvastál erről a sárga kijelzőről meg a nem egyenlő világításról de itt a fórumon senki nem panaszkodott a kijelzőre még. Több mint egy hónap alatt egy hardveres hiba sem jelentkezett. Én az elsők között rendeletem szóval első gyartasbol és semmi baja nincsen. Nekem a gyári szín kalibráció jobban tetszik de ott az sRGB mód is ami valósághűbb színeket eredményez valakinek az jön be. De a kijelzőre panasz nincsen.
Engem annyira nem izgat az hogy Pesten minden fele sufni GSM-be kapok hozzá kiegészítőt. Volt S3-am LG-m de egyszer sem mentem el Budapestre egy tok ért vagy fóliá ért. Mert tudtam hogy jóval olcsóbban megkapom Kínából. Most hogy 4 nap alatt kapom meg vagy 2-3 hét múlva annyira nem izgat. Amúgy is eredeti kiegészítő OnePlus-tol 3 nap alatt itt van.
Fóliával kapcsolatban nem igazán tudok segíteni én a gyárival használom amit a gyárban raktak rá. Én kivárom a tapasztalatokat üveg fólia terén.
Garanciáztatas pedig háztól házig van 1 hét szokott lenni az egész. Ha olyan a hiba akkor egy teljesen újat adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Last Epoch
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest