Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
PistiSan #22397 üzenetére
(#22396) t181:
TWRP-ben nyomtam egy wipe-ot _=> Advanced wipe és ott bepipáltam a Dalvik /ART Cache és Cache menüpontokat, majd nyomtam egy resetet.Erre a rendszer azt csinálta, ami én sem annyira értettem, hogy visszajött az a standard menü mely akkor jön, mikor újrateszel valamit és előröl konfigolod => részemről most alap Pixel Launcher van + alap appok, ami eddig fennvoltak + sms-ek azok nem jelentek meg.
Lövésem sincs mitől volt, de az tuti hogy ez a 2 manüpont volt amit töröltem, ennek nem szabadott volna olyat csinálni, mintha factory reset lenne.(#22397) PistiSan:
Nem nem azt csináltam viszont a mltkor valamit elcsesztem. TWRP-ből 3.1.0.0-t tettem fel, ott véletlen bekapcsoltam egy titkosítást, tehát csak úgy lép be recovery-be ha kódot adok meg neki, illetve csak akkor indítja a rendszert ha kódot adok meg neki. Ez valami biztonsági feature lehet, ha ellopják a telódat ne lehessen újraflashelni,=> ez azért jó mert elhagyod, de alapértelmezetten be van kapcsolva az usb debugging, így nem tudod újratenni a telót..vagyis szerintem ezt a funkciót tudja.Ha szerintem újrahúznám a telót full elejétől, ezt a funkciót ki tudom kerülni, de most lusta vagyok erre sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest