- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Powerbank topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
hegyimorc #33 üzenetére
Nincs autóm. Ha akarom megoldom többnyire biciklivel a nagy vázat 5 üveget meg a 055 állványt...
Nyilván nem bánnám ha könnyebb lenne de nem kerültem olyan helyzetbe sose hogy ha könnyebb rendszerem lenne nálam lenne. Mert vagy ott van ha fotózni mentem, vagy úgyis csak a kompakt lenne nálam ha meg nem.
De amugy az aut.s felvetés teljesen jogos... Ha csak a csomagtartóból kéne elővenni mindig mindent állványról lőnék
Értem én hogy nehéz hosszabb session alatt tartogatni de nekem a jobb minőség megéri.
Aki meg azt mondja hogy nincs különbség egy JÓ dslr jó üveg kombóval szemben az magyarázza magának hogy ez könnyebb és még jobb is amazok meg hülyék a nagy gépeikkel.Mielőtt valaki félre érti mindenki maga dönti el mi fontos neki és ha a tömeg meg mréet nagyobb prioritást élvez akkor teljes mértékben nyomás MILC.
Ellenben utána hozzátenni hogy és nem is rosszabb az IQ az már kamuszagú
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- ÚJ bontatlan Insta360 X3 kamera - AKCIÓ!
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera bontatlan - 2db
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest