Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
hegyimorc #33 üzenetére
Nincs autóm. Ha akarom megoldom többnyire biciklivel a nagy vázat 5 üveget meg a 055 állványt...
Nyilván nem bánnám ha könnyebb lenne de nem kerültem olyan helyzetbe sose hogy ha könnyebb rendszerem lenne nálam lenne. Mert vagy ott van ha fotózni mentem, vagy úgyis csak a kompakt lenne nálam ha meg nem.
De amugy az aut.s felvetés teljesen jogos... Ha csak a csomagtartóból kéne elővenni mindig mindent állványról lőnék
Értem én hogy nehéz hosszabb session alatt tartogatni de nekem a jobb minőség megéri.
Aki meg azt mondja hogy nincs különbség egy JÓ dslr jó üveg kombóval szemben az magyarázza magának hogy ez könnyebb és még jobb is amazok meg hülyék a nagy gépeikkel.Mielőtt valaki félre érti mindenki maga dönti el mi fontos neki és ha a tömeg meg mréet nagyobb prioritást élvez akkor teljes mértékben nyomás MILC.
Ellenben utána hozzátenni hogy és nem is rosszabb az IQ az már kamuszagú
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Brave
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged