Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tök sok képtudós van itt.
Végigolvastam a postokat. Én ártom bele magam a szakmába. A hanghoz értek. Láttam minden féle csúcskészüléket a hifisón, ami képet ad. Van fejlődés. A plazma tényleg jó volt de kivéreztették, mert az lcd fejleszésében sokkal nagyobb árrés lehetőségét látták. A plazma hasonlóan drága volt, mint az oled most. Aztán a nagy lcd volt drága. Most meg az oled is lassan megfizethető lesz.
Lehet, hogy valamikor visszatér, mint 100 év után a villanyautók. Valamilyen nano-plazmás nyomtatott képernyővel... Nem volt sokáig tv otthon. Mert projektort használtam. A tesóm átadott egy régi lcd tv-t, aminek fabrikáltam egy forgatható tartót és most van. Aztán kiderült, hogy nem is olyan rossz. Sharp Aquos. Szépen bekalibráltam, kikapcsolgattam mindenféle trükköt és a Hdmi-n keresztül most másodmonitorként vágom rajta a videókat.. Másfél méterről.
Az etalon továbbra is a 20000lm 4k-s lézeres projektor, amit egy bécsi kiállításon láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kedvenc zene a mai napra
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Végigolvastam a postokat. Én ártom bele magam a szakmába. A hanghoz értek. Láttam minden féle csúcskészüléket a hifisón, ami képet ad. Van fejlődés. A plazma tényleg jó volt de kivéreztették, mert az lcd fejleszésében sokkal nagyobb árrés lehetőségét látták. A plazma hasonlóan drága volt, mint az oled most. Aztán a nagy lcd volt drága. Most meg az oled is lassan megfizethető lesz.