Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

Tök sok képtudós van itt. :) Végigolvastam a postokat. Én ártom bele magam a szakmába. A hanghoz értek. Láttam minden féle csúcskészüléket a hifisón, ami képet ad. Van fejlődés. A plazma tényleg jó volt de kivéreztették, mert az lcd fejleszésében sokkal nagyobb árrés lehetőségét látták. A plazma hasonlóan drága volt, mint az oled most. Aztán a nagy lcd volt drága. Most meg az oled is lassan megfizethető lesz.
    Lehet, hogy valamikor visszatér, mint 100 év után a villanyautók. Valamilyen nano-plazmás nyomtatott képernyővel... Nem volt sokáig tv otthon. Mert projektort használtam. A tesóm átadott egy régi lcd tv-t, aminek fabrikáltam egy forgatható tartót és most van. Aztán kiderült, hogy nem is olyan rossz. Sharp Aquos. Szépen bekalibráltam, kikapcsolgattam mindenféle trükköt és a Hdmi-n keresztül most másodmonitorként vágom rajta a videókat.. Másfél méterről.
    Az etalon továbbra is a 20000lm 4k-s lézeres projektor, amit egy bécsi kiállításon láttam.

Új hozzászólás Aktív témák