Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztről nem tudtam, hogy lesz. Az összefésülést arra értettem, hogy egyiket zárni, a másikra átirányitani.
-
Lehet a két fórumot össze kellene fésülni nem?
-
kelzsoca
félisten
WayteQ xTAB-7X
- root
- custom recovery telepítése
- gyári rendszer mentése-visszaállítása
- custom rom telepítése
A telepítési útmutatót itt találjátok.
-
még valami
a Sygic-et nem ismerem amit adnak hozzá. Fut offlineban is? (valós idejű dolgok kivételével)
-
válasz
Kronos3000 #37 üzenetére
három is van a márkából a családban, eddig minden klappolt
nem így mint az alcatelek
Ajánlja valaki megvételre? Kb ennyi a keret rá. Csevegő progi, böngészés, zenehallgatás, nagyon ritkán filmnézés. Ennyi a story. Samsung P1000 ezrest cseréném le. Kár érte de szinte semmi nem megy már fel rá
Szerk: nagyon otthonról nem hordom el, tehát jó a 4-5 óra aktív akksi használat
-
propra
csendes tag
kelzsoca, ez máris megnyugtató. Én egyébként minden Androidos készülékemnél azt tapasztaltam, hogy az ötödik, tizedik feltöltésre érte el az akksi a maximum használati időt. Gondolom ez téveszt meg sokakat.
Izgatottan várom a tesztedet abban a három kérdésben is, amit írtam.
-
Kronos3000
senior tag
Egész jó ez csupán a "márkában" nem bízom....
-
kelzsoca
félisten
Beteszem ide is az akkumulátor tesztet, amit ma készítettem.
-
laszlohu
addikt
Az extreme digi hozzászólásainál van róla pozitív tapasztalat :
-
Peat;)
veterán
Már magára az antennára sem figyelnek sokszor a pupákok az a baj, az egyik gépen érintkezik a hátlap azon része aminek kell, a gyártósoron utána lévő gépen meg már nem. E mellé a software/driver vagy nem tudom mi is el van hanyagolva, mert soknál be kell állítani egy két dolgot és még a config fájlt is meg kell buherálni.
Kínai chipsetes gépet navigációra én kizárólag csak Asus vagy Lenovo részéről vásárolnék. Ha meg biztosra megy az ember lenyeli a keserűpirulát és veszi a bejáratott drágább gépeket, vagy egy olcsóbb de még így is túlárazott samsungot.
De minden a tesztek(felhívnám a figyelmet a többes számra..
) után lesz világos, ahogy írod technikailag nem kizárt hogy ne lehetne jó. Csak meglepő lenne ha sikerülne az eddigiek alapján.
-
janos1988
addikt
Egy amatőr bemutató videó a készülékről. Viszont az akksiját tényleg elbaszták, túl kicsi.
-
allinterez
csendes tag
Egészen jól belőtték végre az árakat
-
propra
csendes tag
Úgy tudtam, hogy ez csak szoftver. Maga a GPS-hardver ugyanaz. Akkor meg? Nekem van olcsó kínai okostelefonom. Általában 7-9 műholdat talál és nagyon is gyors. Csak használhatatlanul picike (3,5") a képernyője. Emiatt nézegetek 7"-okat. Na majd a teszt után többet tudunk.
-
Peat;)
veterán
Ugyan, ha úgy állnak a csillagok, megturkálod a config fájlt, újraindítod minden használat előtt a készüléket akkor még az is lehet hogy talál 4-5 műhódot. Én jó ideig nézegettem a kínai gépeket, nem figyelnek oda a gps részre, ha itt minden gond nélkül működik ez lenne a kivétel. Az asus/lenovo 1-2 terméke viszonylag működőképes kínai chipsettel is. GPS azért az a téma ahol szerintem fontos a megbízhatóság, a kínai készülékek bevállalása navigációra hazárdjáték jelenleg. Nem ez a versenyterepük.
-
gabor_01
senior tag
Ez is Cube termék. Ráadásul ott már kifutottnak tűnik, mert van a 4 magos 7X.
A másik gond, hogy valamennyi Cube kütyü (beleértve a talk 5H-t) hivatalosan nem tudja a a 900MHz-es WCDMA-t.
Hogy a Wayteqnél miért tudná a 7X? Rákérdeztem náluk, fogalmuk sincs róla, hogy tudja-e. -
vimes
senior tag
Majdnem csontra ugyanaz, mint az Alcor tabletje. Az ára is.
-
propra
csendes tag
Előre is köszönöm, ha a nekem fontos három felvetett dolgot is megnézed a tesztelésedkor és leírod a véleményedet velük kapcsolatban. Feltétlen megvárom a tesztedet! Elég sokat költöttem már ilyen mucikákra és jórészt csalódtam. Jó lenne ezúttal biztosra menni.
tjb007, köszönöm a választ neked is!
-
kelzsoca
félisten
Időközben már megelőztek, és linkelték is Neked a szükséges információkat.
Mivel még nincs nálam ilyen készülék, nem tudok nyilatkozni a Skype-al kapcsolatos kérdésre, de ha jövő héten is aktuális lehet számodra, akkor már kipróbálás után el tudom mondani a tapasztalatokat ilyen téren. -
tjb007
nagyúr
-
Shatter98
tag
amolyan fair ajánlat
-
propra
csendes tag
Ha tényleg így van, akkor az a bruttó 5 ezer Forint nagyon megéri! Szóval erősítsd meg kérlek, hogy tényleg úgy van ahogy leírtad, és azt is kérem, hogy akkor mi pontosan a GPS-szoftveres termékmegnevezése.
A másik dilemmám: Volt drága tabletem és van olcsó okostelefonom is. Messze jobb a telefon szkájp hangja, messze jobb a hátsó hangszórója, messze jobb a wifije. Nem tudom, hogy ez általános-e, de az olyan sokat látott emberek mint te is, képesek ezt nagy biztonsággal megítélni. Fontos lenne a megfontolt válaszod, mert hiszen ez a készülék már nem tablet, hanem egy nagyra nőtt okostelefon. Vajon rá is igaz amit én tapasztaltam? Ha igen, rohanok megvenni!
-
bteebi
veterán
Erről van szó. Nem egy izomtablet, viszont bőven vállalható tudású és sebességű lehet, ráadásul - számomra meglepő módon - IPS panel van benne. Ez 30k-ért szerintem nagyon jó vétel, már ha tényleg (jól) működik
. Mondjuk az akkumulátora tényleg vékonyka, de szerintem ez még nagyjából bocsánatos bűn lehet. Ha lenne mellé csereakksi, akkor még egész vállalható is lenne, anélkül viszont a mobilitása jelentősen lecsökken. Mindenesetre szerintem még ezzel együtt is vállalható, egy-két filmet szerintem végig lehet vele nézni, mielőtt lemerülne. Ez mondjuk nem valami sok, de még elfogadható lehet.
-
smkb
őstag
A 2700mah-ás akksit a 7 colos lcd meg a wifi pillanatok alatt felzabálják.
-
kelzsoca
félisten
válasz
pulutodurumo #9 üzenetére
Sygic Voucher Edition Teljes Európa szoftver.
Frissítési információk:
A szoftver és a térkép élettartam frissítése ingyenes, melynek elérhetőségéről a Google Play áruház ad értesítést!
-
gebro
aktív tag
Egy erősebb aksival azért még vozóbb lenne számomra.
-
pulutodurumo
őstag
35 ezerért a Sygichoz milyen térkép jár? Csak mert az EU 10 darab ezres ha megveszed. Ha pedig az van rajta, akkor elég vonzónak tűnik.
-
Bejövős csomag, külön pluszpont az FM-rádióért!
Szerintem én be is ruháznék rá, de a 2700mAh-as aksi nagyon karcsúnak tűnik.
Asus Fonepad: 4270 mAh
Galaxy Tab 3 7.0: 4000 mAh
Lenovo Ideatab A3000: 3500 mAh -
raziel01
veterán
Akcióban 25k alatt nem lenne rossz.
-
vittorio7
őstag
Semmi különlegeset nem tartalmaz, és annyira nem is olcsó.
-
gerii
addikt
Ez egész tetszetős lett ennyiért.
-
vond
MODERÁTOR
Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, de nekem ez egész jó csomagnak tűnik (hardverrel, speckókkal, funkciókkal, árral együtt). Lehet, hogy meg is van a feleségem új táblája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az xTAB 7x kétféle konstrukcióban érhető el Magyarországon.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest