Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, de nekem ez egész jó csomagnak tűnik (hardverrel, speckókkal, funkciókkal, árral együtt). Lehet, hogy meg is van a feleségem új táblája.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
gerii
addikt
Ez egész tetszetős lett ennyiért.
-
vittorio7
őstag
Semmi különlegeset nem tartalmaz, és annyira nem is olcsó.
-
raziel01
veterán
Akcióban 25k alatt nem lenne rossz.
-
félisten
Bejövős csomag, külön pluszpont az FM-rádióért!
Szerintem én be is ruháznék rá, de a 2700mAh-as aksi nagyon karcsúnak tűnik.
Asus Fonepad: 4270 mAh
Galaxy Tab 3 7.0: 4000 mAh
Lenovo Ideatab A3000: 3500 mAh"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
pulutodurumo
őstag
35 ezerért a Sygichoz milyen térkép jár? Csak mert az EU 10 darab ezres ha megveszed. Ha pedig az van rajta, akkor elég vonzónak tűnik.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
gebro
aktív tag
Egy erősebb aksival azért még vozóbb lenne számomra.
-
kelzsoca
félisten
válasz pulutodurumo #9 üzenetére
Sygic Voucher Edition Teljes Európa szoftver.
Frissítési információk:
A szoftver és a térkép élettartam frissítése ingyenes, melynek elérhetőségéről a Google Play áruház ad értesítést!
-
smkb
őstag
A 2700mah-ás akksit a 7 colos lcd meg a wifi pillanatok alatt felzabálják.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Erről van szó. Nem egy izomtablet, viszont bőven vállalható tudású és sebességű lehet, ráadásul - számomra meglepő módon - IPS panel van benne. Ez 30k-ért szerintem nagyon jó vétel, már ha tényleg (jól) működik . Mondjuk az akkumulátora tényleg vékonyka, de szerintem ez még nagyjából bocsánatos bűn lehet. Ha lenne mellé csereakksi, akkor még egész vállalható is lenne, anélkül viszont a mobilitása jelentősen lecsökken. Mindenesetre szerintem még ezzel együtt is vállalható, egy-két filmet szerintem végig lehet vele nézni, mielőtt lemerülne. Ez mondjuk nem valami sok, de még elfogadható lehet.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
propra
csendes tag
Ha tényleg így van, akkor az a bruttó 5 ezer Forint nagyon megéri! Szóval erősítsd meg kérlek, hogy tényleg úgy van ahogy leírtad, és azt is kérem, hogy akkor mi pontosan a GPS-szoftveres termékmegnevezése.
A másik dilemmám: Volt drága tabletem és van olcsó okostelefonom is. Messze jobb a telefon szkájp hangja, messze jobb a hátsó hangszórója, messze jobb a wifije. Nem tudom, hogy ez általános-e, de az olyan sokat látott emberek mint te is, képesek ezt nagy biztonsággal megítélni. Fontos lenne a megfontolt válaszod, mert hiszen ez a készülék már nem tablet, hanem egy nagyra nőtt okostelefon. Vajon rá is igaz amit én tapasztaltam? Ha igen, rohanok megvenni!
-
Shatter98
tag
amolyan fair ajánlat
-
tjb007
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Időközben már megelőztek, és linkelték is Neked a szükséges információkat.
Mivel még nincs nálam ilyen készülék, nem tudok nyilatkozni a Skype-al kapcsolatos kérdésre, de ha jövő héten is aktuális lehet számodra, akkor már kipróbálás után el tudom mondani a tapasztalatokat ilyen téren. -
propra
csendes tag
Előre is köszönöm, ha a nekem fontos három felvetett dolgot is megnézed a tesztelésedkor és leírod a véleményedet velük kapcsolatban. Feltétlen megvárom a tesztedet! Elég sokat költöttem már ilyen mucikákra és jórészt csalódtam. Jó lenne ezúttal biztosra menni.
tjb007, köszönöm a választ neked is!
-
vimes
senior tag
Majdnem csontra ugyanaz, mint az Alcor tabletje. Az ára is.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
gabor_01
senior tag
Ez is Cube termék. Ráadásul ott már kifutottnak tűnik, mert van a 4 magos 7X.
A másik gond, hogy valamennyi Cube kütyü (beleértve a talk 5H-t) hivatalosan nem tudja a a 900MHz-es WCDMA-t.
Hogy a Wayteqnél miért tudná a 7X? Rákérdeztem náluk, fogalmuk sincs róla, hogy tudja-e. -
Peat;)
veterán
Ugyan, ha úgy állnak a csillagok, megturkálod a config fájlt, újraindítod minden használat előtt a készüléket akkor még az is lehet hogy talál 4-5 műhódot. Én jó ideig nézegettem a kínai gépeket, nem figyelnek oda a gps részre, ha itt minden gond nélkül működik ez lenne a kivétel. Az asus/lenovo 1-2 terméke viszonylag működőképes kínai chipsettel is. GPS azért az a téma ahol szerintem fontos a megbízhatóság, a kínai készülékek bevállalása navigációra hazárdjáték jelenleg. Nem ez a versenyterepük.
[ Szerkesztve ]
-
propra
csendes tag
Úgy tudtam, hogy ez csak szoftver. Maga a GPS-hardver ugyanaz. Akkor meg? Nekem van olcsó kínai okostelefonom. Általában 7-9 műholdat talál és nagyon is gyors. Csak használhatatlanul picike (3,5") a képernyője. Emiatt nézegetek 7"-okat. Na majd a teszt után többet tudunk.
-
allinterez
csendes tag
Egészen jól belőtték végre az árakat
-
janos1988
addikt
Egy amatőr bemutató videó a készülékről. Viszont az akksiját tényleg elbaszták, túl kicsi.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Peat;)
veterán
Már magára az antennára sem figyelnek sokszor a pupákok az a baj, az egyik gépen érintkezik a hátlap azon része aminek kell, a gyártósoron utána lévő gépen meg már nem. E mellé a software/driver vagy nem tudom mi is el van hanyagolva, mert soknál be kell állítani egy két dolgot és még a config fájlt is meg kell buherálni.
Kínai chipsetes gépet navigációra én kizárólag csak Asus vagy Lenovo részéről vásárolnék. Ha meg biztosra megy az ember lenyeli a keserűpirulát és veszi a bejáratott drágább gépeket, vagy egy olcsóbb de még így is túlárazott samsungot.
De minden a tesztek(felhívnám a figyelmet a többes számra.. ) után lesz világos, ahogy írod technikailag nem kizárt hogy ne lehetne jó. Csak meglepő lenne ha sikerülne az eddigiek alapján.
-
laszlohu
addikt
Az extreme digi hozzászólásainál van róla pozitív tapasztalat :
-
kelzsoca
félisten
Beteszem ide is az akkumulátor tesztet, amit ma készítettem.
-
Kronos3000
senior tag
Egész jó ez csupán a "márkában" nem bízom....
Wasabi...
-
propra
csendes tag
kelzsoca, ez máris megnyugtató. Én egyébként minden Androidos készülékemnél azt tapasztaltam, hogy az ötödik, tizedik feltöltésre érte el az akksi a maximum használati időt. Gondolom ez téveszt meg sokakat.
Izgatottan várom a tesztedet abban a három kérdésben is, amit írtam.
-
MODERÁTOR
válasz Kronos3000 #37 üzenetére
három is van a márkából a családban, eddig minden klappolt nem így mint az alcatelek Ajánlja valaki megvételre? Kb ennyi a keret rá. Csevegő progi, böngészés, zenehallgatás, nagyon ritkán filmnézés. Ennyi a story. Samsung P1000 ezrest cseréném le. Kár érte de szinte semmi nem megy már fel rá
Szerk: nagyon otthonról nem hordom el, tehát jó a 4-5 óra aktív akksi használat
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
még valami a Sygic-et nem ismerem amit adnak hozzá. Fut offlineban is? (valós idejű dolgok kivételével)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
WayteQ xTAB-7X
- root
- custom recovery telepítése
- gyári rendszer mentése-visszaállítása
- custom rom telepítése
A telepítési útmutatót itt találjátok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Lehet a két fórumot össze kellene fésülni nem?
-
MODERÁTOR
Tesztről nem tudtam, hogy lesz. Az összefésülést arra értettem, hogy egyiket zárni, a másikra átirányitani.
-
jeges
senior tag
én is beruháztam egy ilyen kütyüre. tapasztalatok:
a wifi ugyanolyan "finnyás", mint a 100qcr-é. jó a vétel, de a tp-link routeremmel nem hajlandó együttműködni.
másik megfigyelés: autós tartót szerezni hozzá a lehetetlennel határos. fél délelőtt végigjártunk vagy 6-8 üzletet, mert nem akartam elhinni, hogy a speedshop >7k tartója van egyedül. mikor már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy egy k drága autós tartóm lesz, a benzinkúton, ahol tankoltam, megláttam egy feleannyiba kerülő tartót, ami hibátlanul üzemel. agyrém...
egyébként korrekt masina, nekem nagyon bevált eddig. video, gps, telefon...igazi mindenes. -
jeges
senior tag
gyári szoftver igen, nem cserélgetem. a 100qcr-rel tavaly végigjátszottam mindent, akkor vettem a második routert itthonra. a 7x épp ugyanazt produkálja: jel van, forgalom nincs. viszont érdekes módon mintha valamivel nagyobb lenne a hatásugara, mert kicsit távolabbról is látja az asus routert.
mi két nap múlva indulunk, így nem tudtam kivárni a gyári autós tartót.#57: shell
[ Szerkesztve ]
-
propra
csendes tag
Tudom, sok fórumon írnak erről a tablettről, de én csak ezt az egyet figyelem. Úgyhogy ha valaki lát valahol tesztet róla, legyenszíves ide is belinkelni. (Mindent el szeretnék olvasni róla, hátha az egyikben van valami, ami a másikban nincsen.)
-
laszlohu
addikt
Univerzális autós tartót egyébként ezt szoktam javasolni :
-
brazso
tag
Sziasztok! Tegnap óta használok egy ilyen tablet-et. Gyárilag úgy 90%-on volt az aksija, feltöltöttem teljesen, majd elkezdtük használni. Gyerekek játszottak rajta eleinte, majd nyelvi flaschcard-okat tanultam (böngésző, hang, rengeteg lapbetöltés, wifi) később. Úgy 3 óráig bírta így, addigra esett le 15%-ra a töltöttsége.
Megnéztem a készüléken az akkumulátorhasználatot, a 3 legnagyobb tétel:
képernyő - 28% (max fényerőre van állítva)
cella készenlét - 28% (?)
wifi - 27% (végig be volt kapcsolva, böngésző aktív használata)Nincs telefon SIM kártya a gépben, a "cella készenlét" mégis lehet? Megnézem majd a beállításokban, hol lehet kikapcsolni.
Egyébként klasszul működött a készülék. Az érintőképernyőt szoknom kell (nem használtam még korábban), időnként elég nehezen megy akár egy nyomógomb vagy link használata. Egy kapcsoló (kis méretű) input elem használata kínszenvedés, pláne ha van a közelében más input elem is. Pedig ez egy viszonylag nagy képernyő "kis" felbontással, egy kisebb képernyős mobiltelefonon nem is tudom hogy lehet használni az érintőképernyőt. Érintőceruzával?
Unus pro omnibus, omnes pro uno
-
tjb007
nagyúr
-
IT.SZB.IKM
csendes tag
Asszonynak vettem egy ilyet (WayteQ xTAB-7X) telefon gyanánt. B@sz nekem is kell egy ilyen.... lett a vége. Autóban tökéletes mindenes. Ennyiért hülyének is megéri ...pláne nekem.
De úgy néz ki nem csak én vagyok így vele, mert a speedeseknél az utolsót hoztam el.
Most vehetek a páromnak egy retikült amibe belefér.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz IT.SZB.IKM #82 üzenetére
Asszonynak telefonként?
Az Extreme Digitalba még lehet készleten.
-
IT.SZB.IKM
csendes tag
Már csak az infraport hiányzik a repertoárból és a távirányítót is kiváltja. (persze meg mit nem még?)
-
kelzsoca
félisten
===============================
WayteQ xTAB-7X Transzparens mod
=============================== -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Pár heten én boldog használója lettem e készüléknek. Root-ot valaki megcsinálta már? Egy kis infót írhatna, hogy működik-e rendesen. üdv,
-
ЯΞD
senior tag
Újra kérdeznék. Feltettem firefox-ot, chrome-ot de nem jelenik meg a böngészőkben olyan elem ami java, vagy flash. Egyszerű példa az időkép.hu radar térképeknél. Vagy beágyazott tartalmak. Erre van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest