- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Kérdezdd meg abut, hogy tulajdonképpen, mi is az rv740. Nekem nincs gondom ezekkel a lépésekkel, mert ésszerű üzletpolitika, de a tény az akkor is az, ha a konkurencia tenné, máris jönnének az ez meg minek megint, hisz ott van az xy kártya, inkább fejlesztenének valami gyorsabbat, hozzászólások.
Hála az égnek, hogy én nem élem magam annyira bele, és felhasználás jellege szerint veszek a gépekhez vga kártyát. Bár a statisztika azt mutatja, mostanában több ati vga-s gépet raktam össze. 75/25% az ati javára. Azaz 3/1db.
Félreértés ne essék, mert jól használható kis kari lesz ami az rv740 köré épűl, de durván fogalmazva annyi történik, hogy alacsonyabb csíkszélességen gyártunk "butított" gpu-kat. Mint mondtam durva fogalmazás, kéretik nem belekötni. Kivéve abut, neki szabad.
Eredménye megfelelő teljesítmény költséghatékonyan. Én is így csinálnám, ha vga gyáram lenne!
Egyébként sokaknak igaza van a 100 dolcsi az gyakorlatilag 100 Euro + lehúzóvám.
Ha nem tetszik el lehet menni ebből az országból, nem kötelező Magyarországon maradni.
-
antikomcsi
veterán
Annyira mókás a sok megszálott, aki elkötelezte magár egyik márkánál, és amikor az Ő kedvence csinál valamit, az zseniális fejlesztés, míg ha a konkurencia hasonló dolgot tesz, akkor megy a fújolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A siker két szabálya
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest