- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- SSD kibeszélő
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
válasz hyperspace #12 üzenetére
Igazi mestermű az is.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Dvix
senior tag
És saját tapasztalatom alapján mondom(ryzen 5 1600), hogy az AMD nagyon eltalált hűtőket ad a procikhoz. Tényleg ennek értelme csak akkor van ha gyors megoldás kell. Nem is nézem annyira alacsonynak, így ITX-be....nem tudom. Fura termék. "place holder"-ként estleg OEM mellég még nem jön a normális hűtő.
-
warrior93
tag
válasz szucszoli89 #20 üzenetére
Nem fikázás akart lenni részemről, de a méretei alapján, illetve a réz teljes hiányából arra lehet következtetni, hogy max 65w, amit normális zajviszonyok között hűteni képes.
Intelnek a régi 775-ős hűtőjére emlékeztet, bár azon kisebb ventilátor volt, az visítósan hűtötte a 80W-ot.
Nekem egy TX2 van 12cm ventivel, de ez köszönő viszonyban sincs azzal, és 15$ alatt megúsztam (és az is ledes )Üdv. Woules
-
Geri Bátyó
addikt
Remélem, hogy az még kellően fórumbarát, ha a fekália szóval illetem ezt a vackot.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
hajbel
addikt
válasz szucszoli89 #20 üzenetére
Mert a Wraith Spire RGB, ami a Ryzen 1700-hoz jár, kinézetre jobb hűtő és az RGB, akinek ez kell.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Solten
őstag
nájsz (az ára miatt)
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
szucszoli89
csendes tag
Szerintem gyerekes, hogy kb a kommentelők 90%-a fikázza.
Nyílván, ha az lenne a cikk címe, hogy Scythe Ninja 5 és azt olvasnám alatta, hogy csak 95W-os procit tud kihűteni, akkor jogos lenne ez az óvodás farsangi bál.Egyébként meg halál menő ez a led világítás, amit ilyen áron más gyártótól nem kapsz meg. Legfeljebb vehetsz egy 6 ezres Thermaltake ventit, ami hasonló LED világítással van, csak azzal meg mit kezdesz borda nélkül?
-
Jé, egy LGA775 hûtô nagy ventivel
Mutogatni való hater díszpinty
-
hajbel
addikt
Köszi, mostmár nyugodtan alszom
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
DonToni
aktív tag
Hát de... de... ott van az alján az Intel lapokra a lefogató "konzol" csak egy csavar kell bele...
Meg amúgy a gyártó honlapján is fent van, hogy támogatja a s115x -es platformokat...
(oké, az blue, ez meg red... de ennyi is a különbség... )[ Szerkesztve ]
-Anti-
-
ncc1701
veterán
Klasszikus elektronikus hulladék. Meg kellene bűntetni a gyártót eleve.
-
Baryka007
őstag
Jeee Akkor most a 3770 esemre fel is dobhatom én is
Szerk.: ÚÚÚ most nézem ez világít ám, de pirosan !
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Nem kell félnetek : DK-03 Halo intel Red
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
[CS]Blade2
addikt
Ez így úgy jön le, hogy "ma is írni kellene valamit, itt ez a sz*r, jó lesz ez egy szutyok hírnek, csak legyen meg a +1db hír."
Ettől jobbat vettem kevesebb pénzért. +1500-2000Ft-ért pedig sokkal jobbat kapni.
Ennek egyetlen előnye a 12-es venti lenne, csak itt még azt is elb*ták, mert ennyiért biztos, hogy az is gagyi. -
Tidus
addikt
Hát elnézve az Intel tulajok nem maradtak le semmiről.
-
Hg3X
tag
Nem tudom, ez megint az a kategória, hogy ha procihűtőre kellene költenem, akkor vennék valami rendesebbet...
Jeff who??
-
addikt
Te jó ég! A 125W-os processzorra fel sem tudom szerelni? Leesik, vagy miért?
-
warrior93
tag
Ez most komoly?
Valaki dobjon róla egy tesztet, mert ennél még a laptopom hűtése is komolyabb.
azthittem áprilisi tréfa, de látom Abu írta, szóval véresen komolyÜdv. Woules
-
Gyuri27
félisten
Azért egy kis réz elfért volna a közepébe.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Baryka007
őstag
Nem tudom, engem ez valahogy nem győzött meg.... Ilyet max akkor vennék, ha OEM procit vásárolnék, és nem lenne a sarki boltban más holnap reggelig, amíg megjön egy rendes CPU hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Garanciális be quiet! Dark Rock Elite RGB