Olcsó, de csak AMD-hez jó az ID-Cooling új CPU-hűtője

A DK-03 Halo AMD Red nem kínál sokat, de legalább olyan áron teszi, hogy megfontolandó vétel legyen.

Az ID-Cooling leleplezte a DK-03 Halo AMD Red nevű processzorhűtőjét, amely érdekes módon csak AMD processzorokhoz használható. A 130 x 130 x 63 mm-es kiterjedésű, 365 grammos termék teljesen alumíniumból készült, továbbá nem alkalmaz hővezető csövet sem, viszont maga a borda magasra van tervezve, hogy alatta kényelmesen elférjenek az egyéb komponensek.


[+]

Az aktív hűtést egy méretes, 120 mm-es ventilátor segíti. Ennek percenkénti fordulatszáma akár 1600 is lehet, méghozzá a hőmérséklet függvényében, ennek a vezérlését PWM oldja meg. A gyártó mérései szerint a maximális zajszint 26,4 dBA, amihez 58,4 CFM térfogatáram tartozik.


[+]

Az ID-Cooling DK-03 Halo AMD Red elsődlegesen az AMD Socket AM4 foglalatához való, ezen belül is megbirkózik a 95 wattos TDP keretű Ryzen processzorokkal is. Ugyanakkor felszerelhető Socket AM3(+) és FM2(+) foglalatokra, amennyiben a lehűtésre váró CPU vagy APU fogyasztása nem haladja meg a 100 wattot. Az újdonság forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 15 dollár, ami kifejezetten pénztárcabarátnak számít.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés