- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hazai
tag
kíváncsi leszek rá a natalra és föleg a játékokra .
a játékok meg horibilis összegbe fognak kerülni mivel majd mindenki megveszi és kiakarja probálni azt az élményt mivel ujdonság lesz.Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Gude
senior tag
Érdeklődéssel várom
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Nunder
őstag
válasz Mooka-Miki #5 üzenetére
Lehet, hogy a rázást is meg tudják oldani. Pl beszerelnek egy ilyen Tesla-féle "villámgenerátort" és akkor kontroller nélkül is garantált a rázkódás
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
RexpecT
addikt
Erre én is kíváncsi leszek .Ha tényleg normálisan megtudják csinálni venni kellene egy boxot .
-
Dj Polc v.2
csendes tag
Amennyire pofátlan a Microsoft 50 dollárért eladják magát a natalt aztán kétszer annyiért (a lényeg hogy drágán) adják hozzá a programokat.
50 dollárért túl olcsónak tűnik , éppen ezért veszem meg -
Antibazsi
aktív tag
És a sötét bőrűek is tudják majd használni? Lehet kamu volt de azt hallottam,h a négereket nem érzékelte rendesen.
Üdv, Balázs
-
a_nitto
csendes tag
válasz littlelion21 #9 üzenetére
Ne aggódj, én még csak a TV beszerzésnél tartok
Az ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...
-
BiP
nagyúr
-
Def26
félisten
"Erről egy szaúd-arábiai Microsoft képviselő nyilatkozott, nevezetesen Syed Bilal Tariq"
És egyben ez volt az utolsó munkanapja is a Szaúd-arábiai Microsoft emberünknek.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
littlelion21
addikt
Várom. Már csak egy box-ot kell szereznem hozzá...
-
antikarts
csendes tag
Én az árára leszek kíváncsi illetve a játékok játszhatóságára illetve minőségére
-
Mooka-Miki
senior tag
Én is. Várom már nagyon. Ugyanakkor nem mindenféle játékot tudok NATAL-lal elképzelni. Szvsz van amihez kell a kontroller vagy a pontos irányíthatóság miatt, avagy a fizikai visszajelzések okán (pl autóversenyben amikor a gumik a tapadás határán vannak akkor elkezd rezegni a joy, hogy vigyázz mert kicsúszol; stb).
-
Sicilian
addikt
Nagyon kíváncsi leszek rá milyen lesz
nothing is true everything is permitted..
-
Steven
addikt
VÁRJUK
Syed Bilal Tariq. ez meg mokás
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
félisten
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz működőképes irl a natal.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Thome
veterán
Remélem már én is fogok natalozni októberben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xbox One
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest