Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tilus

tag

válasz Cifu #23 üzenetére

Ellenkeznem kell veled. A cikkben azt olvastad, hogy szemüvegben kényelmetlen, ez nem meglepő hisz a szemüvegedre akarsz egy síszemüveget hűzni. :N

Én magam is féltem ettől, de kipróbálás után egyértelművé vált hogy alaptalan. Egyrészt a kontakt lencse állandó lehetőség, másrészt cserélhető lencsével szállítják. Én mindhárommal próbáltam, és valóban mást látsz, de annyira benne vagy mindegyikben, hogy a felbontáson és a lyukmaszkon kívül, teljesen természetes élmény.

Itt a kijelzőn fog múlni a minőség. Még nagyobb frissítés, és SOKKAL nagyobb felbontás kell, és persze erre optimalizált gameplay, mert a szuperman szerű pörgés a ami a COD-ban, vagy egy quakeban van, az :N bejövős így. Annyira 3D az egész, hogy azt is észreveszed ha a testmagasságot a játékban 10 centivel a valós alá állítod be. Ennek megfelelő a sebesség érzés is.

• Teasüti

nagyúr

válasz Cifu #23 üzenetére

Nem tartom kizártnak, hogy megjelenéskor már adott lesz a lehetőség egyénre szabott dioptriájú lencsét csináltatni hozzá.
    Sztereovakok? Ők a való életben is sztereovakok lennének? Mert itt nem az van, mint a moziban, vagy a 3D tévéken. Itt mindkét szem külön képet kap, teljesen diszkréten átfedés nélkül.
    Ha mást nem is, a panorámát azt élvezni tudják.

(#25) vhunor
    Ennyit még meg is érne. Egy jó monitor se olcsóbb. Inkább drágább.
    100k alatt nem is lesz annyira (remélhetőleg) luxuscikk.
    Aztán szép lassan a monitor és tv alternatívája is lehetne. :K
    Milyen lenne már, a PC-s asztalon nem lenne monitor, csak egy VR sisak. :))

Új hozzászólás Aktív témák