- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Ajándékba kaptam és ez fogadott 75580ft ért: [link]
-
banhammer
veterán
Emberes méretű házikó.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
jocek91
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24 üzenetére
Miért kellene kinyitni? Tetején van a Power/Reset.
-
imibogyo
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #32 üzenetére
Irány a Házi barkács gányolás topik, majd jól kiokosítunk. Amúgy is benne vagyok, mert nem régen fejeztem be egy 5 pin-es LED-es kapcsolót. Ja és még mikrokapcsolót is tudok adni, ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
válasz Ł-IceRocK-Ł #30 üzenetére
erről van szó. Jobb felső sarok Power gomb, mellette a HDD és a Power LED amik a szobát bevilágították.
Küldhetsz PÜ-t, de képekkel már nem tudok szolgálni mert vagy 3éve nincs már meg sem az asztal, sem az a gép.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Ł-IceRocK-Ł #28 üzenetére
Azám. Az alap ötletet a CM-nek köszönhettem, mert az 590-en nem volt Reset gomb gyárilag és a szükség miatt gányolnom kellett rá. Onnan már csak 1 lépés volt az asztalba építeni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Ł-IceRocK-Ł #26 üzenetére
Anno én az asztalba építettem a power és a reset gombot. Szépen kivezettem a házból a kábeleket a vízhűtésnek vágott lyukakon és a monitor elé huppanva már nyomtam is be.
-
Nekem jelenleg egy NZXT H2-esem van. Ez hangszigetelt és elég zárt is. Csak kinőttem és a VGA tunning miatt nem árt valami szellősebb házikó. Ezek a zártabbak nem igazán szeretik.
(#24) Ł-IceRocK-Ł: apró kellemetlenség. Mondjuk én amúgy sem szoktam teljesen kikapcsolni, alvó módból meg felébreszthető billentyűzetről is.
[ Szerkesztve ]
-
Anandtech Review. Kell ez a ház.
-
törölt tag
az előlap valahogy nagyon unszimpatikus... ennyiért meg pláne...
-
Geller72
veterán
Örülök, hogy eljutottam arra a szintre, hogy ennyi pénzt nem a házra költök, hanem arra, ami benne van.60 ezer forintért elég sok mindent lehet venni, vagy upgradelni úgy, hogy esetleg a régit eladva még annak az árát is hozzátesszük.
-
draco31
veterán
Nekem valahogyan nem tetszik...
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
jocek91
aktív tag
Instant get! Phantom 410 eladó.
-
blaca83
őstag
Az előző szériájú Phantom-ok is nagyon tetszettek főleg fehér és a fekete színben, de ez is "piszok jól" sikerült.
Egy jó ideje már csak "full tower" házba építkezem és aki mostanában vásárlásban gondolkozik annak csak ajánlani tudom az NZXT-t is és a CM Haf-X 942-őt is!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Pyzoo
aktív tag
Szemből egészen Lexa-S Crafted. Csak ajánlani tudom az NZXT házakat.
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
X3B6O0X
aktív tag
Basszus, hogy nézhet ki ebben a házban egy mITX alaplap?
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
leonel
aktív tag
Kicsit tartottam tőle, hogy a mai megjelenése elhamarkodottá teszi az egy héttel ezelőtti megrendelésemet.
És bár nagyon tetszik örülök, hogy nem vártam.
Összességében a 810 jobban bejön.
De valamit tudhatnak az NZXT -nél, mert ha most két különböző házat kéne választanom az mindkettő tőlük lenne...[ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
kromatika
veterán
szép ház nekem is tetszik,ez a forma.
-
bteebi
veterán
Nagyon szép is és jó is, de az ára... nem megdöbbentő a maga kategóriájában, de azért nem kevés . Ennyiért két elég jó házat mindenképp lehet kapni, de talán hármat is, persze azért nem ennyire jó minőségűt.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
F e Z o
veterán
Sztem az oldallapon a plexit szabhatták volna nagyobbra is.
H2O über alles!
-
Ááá. Ez a cég mindent elkövet annak érdekében, hogy idén megint a zsebükbe töltsek egy valag pénzt Nagyon eltalálták ezt a házat. A régi Phantom is nagy kedvencem és amikor kijött a kicsikből a GunMetal színű akkor azt szerettem volna, hogy a nagy is kapjon ilyen festést. Erre tessék itt van és még fejlesztettek is rajta itt-ott egy kicsit. NZXT H2 eladó!
-
Alg
veterán
Elsőre a TT Shark jutott róla eszembe...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nekem a 470 az etalon. Majd egyszer...
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
nuke7
veterán
hmm... léggel hangos, ez látszik rajta.
vízzel már más kérdés, de azzal nincs tapasztalatomhttps://youtube.com/user/nuke7
-
tornas
őstag
Beköltöznék egy ilyenbe!
Tetszenek ezek a szögletes megoldások is."Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
imibogyo
veterán
Lassan visszatérünk a régi vágású nagy-tornyok méretéhez...
Csak persze modernebb megoldásokkal."semmivel visszafogottabb" - sem?
És még egy kis kötekedés, mert tudom, hogy ezért szeretsz, bár itt lehet az én fejemben van a hiba:
"... a lopakodók stílusjegyeit örökíti tovább, aminek jellegzetességei...." - valahogy a többes és egyes szám nem jön össze nekem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest