- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
attila9988 #77 üzenetére
Tényleg nem várhatom el tőled, hogy végigolvasd a korábbi hozzászólásokat, így kigyűjtenék pár dolgot:
- Nekem is kell használnom az OTP netbankját. Ettől kezdve ne akarj meggyőzni róla, hogy nem lassú. De az.
- A PDF-ben letölthető havi számlakivonatok szépek és jók, de rengeteg dolgot nem tudok megtenni velük, amit egy rendes számlatörténettel igen. Tudom, küzdjem át valahogy Excelbe, és onnan kezdve nyerő vagyok. (Megjegyzem, ez a módszer telefonon csak korlátozottan "használható".)
- Ne gondold azt, hogy a CIB netbankját tekintem a legjobbnak (mert messze nem az), de azért kíváncsi lennék, számodra konkrétan mitől használhatatlanabb, mint az OTP-é.
- Az OTP drágaságáról 1. vagy megnézed valamelyik gazdasági lap bankszámlákat összehasonlító táblázatát (különböző számlaforgalmak mellett), 2. vagy összeveted egymással pl. az egyes bankok deviza marzsát. Euróból pl. 6 Ft feletti, miközben akad hely, ahol 1,29 a vételi és eladási árfolyam különbsége. -
floatr
veterán
válasz
attila9988 #77 üzenetére
Az erste netbankja egész jó a cibhez képest?!
Egyik nap feladod az utalandót, következő munkanapra "elfelejtette". Alap. Pár éve az asszonnyal már kínunkban röhögtünk, amikor a cibben egyből könyvelte az utalást, az erste netbank meg csak munkaidőben szolgáltatott, és hétfőre sem csinálta meg, biztos hosszú hétvégézett a backend és megfázott a kültéri medencében.
Nem tudnak bankkivonatot adni, csak PDF-ben. 2016, Balkán. Már szinte kiabálásig fajult az ügy(nem)intézővel a párbeszéd arról, hogy mit nem tudnak még a netbankban.
Arról már nem is beszélve h az egész netbank olyan hatást kelt, mintha egy gimnazista írta volna beadandónak netscape-re optimalizálva.(#73) Darth Sith
Félre ne értsd, nekem sem a pozitív értelembe vett dolgokkal van bajom, hanem amikor izomból kinyírnak valamit, aminek nincsen érdemi alternatívája, mert nem látják, hogy létezik a canvason kívül bármi elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest