- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyanaz a 4 ér van mindkét USB-n. Eltérés a méretben van. A kábel buta jószág. Ha az egyik végén 500mA-rel táplálod, nem fog kevesebb átmenni rajta, mert más a csati.
Ha az egyik végén 500mA van 5 Volttal, jó eséllyel annyi lesz a másik végén is, hacsak nem olyan hosszó, hogy a kábel ellenállásával számolni kellene. De a csati semmiképpen nem befolyásol. -
FRENK1988
veterán
válasz
Pixelmaster #15 üzenetére
azon a 20k-n nem nagyon veszünk össze mert még úgyse vennék
Ste: szerintem nem. Mert az +5V mindenképpen megkapja. -
Simi2000
tag
Sztem se lesz annyira elterjedt a Blu-ray lemez mint a DVD. És nemcsak az ár miatt, hanem azért mert van műr több alternativa helyette....
De ettől eltekintve az első írót nekem bejönne. Jól mutatna az asztalon....
-
kulcsarb
tag
én most vettem új gépet, és rakattam bele DVD-írót 3000(!) forintért, bár írni vele valószínűleg sohasem fogok de csak olvas szerintem már nem is lehet kapni, meg ennyi pénzt még megér, de 75K-t vagy akár csak 20K-t sem fogok már ilyenért kiadni, amikor egy pendrivera gyakorlatilag bármi felfér, ami meg nem, az BR-re sem. szóval részemről a CD-DVD-BR a floppy kategóriájába csúszott át. ennyi.
-
-
atti_2010
nagyúr
Nem mert ha meg is történik hogy tönkremegy attól hogy nem lehet írni olvasni még lehet, de ha veszel egy eredeti játékot ,filmet memória kártyán, nem fogod újraírogatni mert nem azért veszed hogy letöröld, és nem kell vigyázni rá mint a hímes tojásra, ami a CD-DWD-ről nem mondható el.
-
PH-User
addikt
Jó kis írók ezen, csak hát az ár ismét határoz.
atti_2010 - Simán lehetne.
-
atti_2010
nagyúr
Valahogy nem akar terjedni ez a BR technológia, úgy érzem az optikai lemezek hanyatlása vette kezdetét, mert mire olcsó lenne eltelik kb 3-4 év (jó eset), akkora az SSD-k és memóriakártyák már befoghatatlanok lesznek, és miért ne lehetne filmet ,játékot memóriakártyán árusítani?
-
azbest
félisten
bármilyen perverzül hangzik, nekem tetszik ez a normál méretű meghajtóház, amibe a kék lemezest tették
-
Ste
addikt
A második slim optika egész jó, ha 1 Usb-ről kapja a tápot és az adatot is.
A BR írónak pedig elég az Usb 2.0 adatátviteli sebessége a 8x BR pörköléshez?
-
FRENK1988
veterán
267 Ojró egy DB iróért? (75K)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tempós külső meghajtók hagyományos és vékony kivitelben érkeznek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest