Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
ki akar x16-os slotba x1-est rakni? Ha ott van mellette az x1-es? x4-et meg mi használ, (gigabites lan? minek mégegy)?
Unatkozom ja, melóban mást nem lehet
Én nem rontottam el semmit, nem én raktam rá mini nb hűtőt, nem én adtam hozzá közismerten bugos hálókártya drivert, nem én törtem el a hűtő leszorítót (btw aki ezt gyártásra adta halálbüntetés járna neki, meg lehet nézni egy ilyen keretet, és látszik is miért..), nem én írtam bugos biost ami kikapcsolt sata vezérlő és 3+ giga ram társaságában acpi errort csinál, holott a 2 dolognak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz, nem én vagyok olyan tetű hogy leszarva a vásárlót, nem adok ki még az újabb am2+ procikat támogató biost sem, nem én felejtem le a memóriáról a hűtőbordát, és nem én felejtem le a gpu hűtő sebesség szabályzást, mindezt nem éppen olcsón.Milyen egy vga kártyáról és 1 alaplapról beszélsz? 1-1 volt belőle anusból (nem is lesz több), jópár éve vannak alkatrészeim sokféle márkából. Eddig az összessel EGYÜTT nem szívtam annyit, mint ezzel a lappal, és eddig még soha sem láttam ilyen igénytelen kialakítást ilyen áron, ez mind2-re vonatkozok. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy az asus egy rakás szar cég.
Ennyi egybeesés azt jelenti hogy szar, és kész.
Ez a számtech cucc(lap) az első 12 éve, amire azt mondom, hogy bárcsak ne vettem volna meg! Más ilyen fos cuccom soha nem volt (pedig soha sem a vérpistikéknek készült felsőkategóriásnak nevezett cuccokat vettem, mindig elég volt a minőségi, de otthoni használatra baromságok(20 pcie, fájörvájör, raid stb ) nélküli legolcsóbb lap, ami teljesítményben és lényeges dolgokban azt tudta mint a drágább. (most már rosszabb, mert mostmár műanyagdarabokért kérnek többezret)Csinálhatnék persze valamit hogy megszabaduljak az anus cuccoktól. Az amúgy rengeteg időmben utánajárogathatnék az új cuccoknak, szaladgálhatnék össze vissza, miért is ne? há ne legyen már szabadidőm egy szar gyártó miatt... majd egyszer eladom, ha lesz időm, és megvan az utánpótlás.
De ettől függetlenül ugyanúgy fogom csinálni a negatív reklámot akkor is, mert utálom a pofátlan szar cégeket, akik még fost is gyártanak, és bár javítható a hibák egy része, leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az M4A család tagjai közül kettő már AM3 foglalattal és DDR3 támogatással rendelkezik.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- ASUS ROG Ally
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest