- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
vannak szakok, ahol a tartalmat nézik, nem a külalakot ( és itt most nem akarom leszólni a többi intézményt, félre ne értsetek)
WTF??? Én pengessem ki a matlab + simulink árának felét két félév kedvéért? Ne haragudj meg a kérdésért, de Te hol élsz? Az ilyen programok oktatása/vásárlása az egyetemek/főiskolák számára nem költségvetési pénznyelő, hanem a képzések versenyképességének javítása.
egyik féláron, vagy biztosítsa az egyetem. most ha én indítok egy 50.000, vagy egy 100.000 forintos adobe photshop képzést, akkor miért kellene az államnak állnia a photoshop árát mondjuk 100 diákomnak, hogy azok utána ingyen használhassák? csak amíg tanul, addig legyen, de ha kell neki, akkor vegye meg.
amikor kocsit tanulsz vezetni, akkor nem kapod meg a jogsival az oktató autóját, ember hol élsz te?
részt vettem egy speciális szoftver oktatásban, és képzeld, meg sem fordult a fejünkben, hogy a 20.000 eurós szoftver csak úgy ingyen odaadják nekik, mert "tanulnak". Kaptak egy 30-60 napig működő demót, ami utána meghal, vagy megtanulja, vagy maradjon buta.
30 nap alatt ha a tanuló nem sajátítja el egy szoftver használatát, akkor az a szoftver vagy szar, vagy a felhasználóval van a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az infokommunikációs államtitkár bejelentése szerint milliárdokat takarít meg a kormány az informatikai költségek területén.
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest