Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickenstein
senior tag
Hát igen, a korosztályod (és a fiatalabbak) már ezeken a filmeken nőnek fel. Lehet csak én vagyok régimódi, hogy vacaknak ítélem meg a mai mozifilmek 99%-át. Hiába, én még szeretem, ha nem csak, illetve nem mindig csak a látványvilággal és ismert színészekkel próbálnak a székhez kötni, hanem mellé van mondjuk egy jó sztori is. Mostanság már szinte felüdülés, ha nincs egy filmben CGI grafika. Mondjuk mi is tehetünk róla, mert manapság szinte csak a látványos filmekért hajlandóak kifizetni az emberek azt a 2-3 ezer forintos mozijegyet.
[ Szerkesztve ]
PS C:\>_
-
-
tatabike
őstag
Nem jó szöveget idéztél, ezt kihagytad:
"...csak ne legyen már igazolva azzal, hogy jó kikapcsolni az agyad. Dehogy jó, csak szimplán bejön az ilyen."
Szóval újra leírom, hogy ne akard megmondani, nekem mi jön be, és mi nem. Köszi.
Azt meg szintén én döntöm el, kinek a szavára adok illetve nem. Nálam erősen bejátszik az életkor, ez van.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Ja, Te most meg akarsz győzni, hogy Te vagy az igényes filmnéző, én meg az igénytelen, és jobban ismersz engem, mint én saját magamat, és megmondod nekem, hogy mit szeretek és mit nem. Gratulálok...
És gondolom mindezt el is kell fogadnom, hiszen nagyon tapasztalt vagy ebben, mivel a legkisebb gyerekemnél is fiatalabb vagy 3 évvel...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
"kukikakipsinunipoénokkal" -ezt percekig betűzgettem mire leeset, h hiányzik egy "i".
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
tatabike
őstag
Vannak filmek, amiket úgy kell megnézni, hogy kikapcsolod az agyadat. Neki is ilyen filmjei vannak, attól, hogy valaki jót szórakozik rajta, még nem jelenti azt, hogy az illetőnek csak ennyi az igénye. Én ugyanúgy megnézem, és nevetek, meg megnézem a Találmányt, és két hétig agyalok rajta, megnézem még egyszer, és három hétig agyalok rajta.
Minden témában vannak olyan filmek, amiket csak nézni kell, és nem gondolkodni, pl. Transformers és társai. Ha háborúra vágysz, és csak szórakozni akarsz, ott az Expendables, ha valódi háborús filmre vágysz, ott a német 1993-as Stalingrad. És még sorolhatnám...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest