Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirCsimbók
tag
"
"amelyben a videójátékokból megismert karakterek próbálják leigázni a filmet"a Földet..."
ez lehet hogy igazából egy finoman elejtett metafora volt arról, hogy a videojátékok megölik a filmipart, a mozit, a filmeket, mert az emberek moziba menetel helyett otthon nyomkodják a szaros kontrollert, miközben mindenki tudja, hogy játékra EGÉR + BILLENTYŰZET !!!
-
Akos96
senior tag
"Azt meg szintén én döntöm el, kinek a szavára adok illetve nem. Nálam erősen bejátszik az életkor, ez van."
Nálam meg az, hogy valakinél bejátszik-e az életkor vagy sem.
Most, hogy már mindketten deklaráltuk, hogy nem adunk a másik szavára, a vitatkozás lezáródott. Nem volt olyan rossz."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Akos96
senior tag
"meg akarsz győzni, hogy Te vagy az igényes filmnéző, én meg az igénytelen"
Nem.
"és megmondod nekem, hogy mit szeretek és mit nem."
(#59) Akos96 "Ha valakinek bejön, hát legyen."
(#67) Akos96 "Persze, mindenki azt csinál, amit akar"
"mindezt el is kell fogadnom, hiszen nagyon tapasztalt vagy ebben"
Nem kell semmit elfogadni azért, mert valaki nagyon tapasztalt benne. Ha valaki nagy tapasztalattal a háta mögött, elszántan állítja, hogy a Föld lapos, akkor lehet karatemester szakálla, akkor is téved. De ha kis tapasztalattal rendelkezik, akkor sem kell elfogadni, hiszen a netes viták alapja, hogy előadjuk a véleményünket, majd befejezzük a vitatkozást úgy, hogy egyikünk gondolatai sem változtak semmivel. De engem leköt, ráadásul az összetett mondatok írását is gyakorlom. Nesze, az én szarfilmnézésem.
"a legkisebb gyerekemnél is fiatalabb vagy 3 évvel.."
Irreleváns, melyik gyerekednél hány évvel vagyok fiatalabb. Vagy ha nem is, akkor sem túl erős final ellenérv."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Akos96
senior tag
"Vannak filmek, amiket úgy kell megnézni, hogy kikapcsolod az agyadat"
Azért minek filmet nézni, hogy kikapcsolhasd az agyad? Akkor mittomén, menj ki biciklizni, rajzolgass vagy valami. Vagy játssz a Pacmannel. Annyi sokkal jobb, gondolkodás nélkül végezhető dolgot lehet csinálni, minek ramaty filmekre (komédiák, Transformers, Expendables - amit én is megnéztem, de minek) pazarolni az időt? Persze, mindenki azt csinál, amit akar, csak ne legyen már igazolva azzal, hogy jó kikapcsolni az agyad. Dehogy jó, csak szimplán bejön az ilyen.
(#65) pusszycat: szorri.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Akos96
senior tag
"Nem a játéka miatt nézik a filmjeit, hanem hogy röhögjenek rajta. Ez bőven elég."
...valakinek. Nem az a gond Sandlerrel és társaival, hogy gyenge színészek. A gond az, hogy a filmek, amikben játszanak gyenge komédiák kukikakipsinunipoénokkal. Lehet, hogy vannak nézhető darabok a munkássága között, amiket én néztem, azok kegyetlenül bugyuták voltak, nekem volt kínos, hogy néztem őket. Ha valakinek bejön, hát legyen.
A filmről: videojáték és film között átfedéseket létrehozni adaptációk formájában sem egy nagyon működő ötlet, öncélú, "nézzétek, vágjuk ám a pacmant" komédia-settingként sem fog jobban működni."Ez igaz, viszont mint gyenge színész is 1000x jobban keres, mint egy itthoni sztár"
Irreleváns, mennyit keres, csak azt bizonyítja, hogy ha az ő anyagát az globálisan terítik, jobb biznisz, mintha csak országos világsztár lenne - ami nem új infó."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Sirandrish
legenda
Igazából ha eléggé "visszatekersz" akkor láthatod hogy a cikken poénkodunk ugyanis abban szerepel az hogy : "Minden Idők Egyik Legnagyobb Színésze, a csodálatosan sokoldalú Adam Sandler lesz a főszereplője" .
Az meg hogy leszólják/leszóljuk a színészi játékát igen is releváns, lévén hogy egy színészről beszélünk.
Bár kétlem hogy bárkit is érdekelne...vitán felül pocsék színész, a filmjei meg vagy bejönnek vagy nem.
Nekem például ahogy már említettem, a legtöbb bejön.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nekem konkrétan nincs bajom vele. Sok filmjét szeretem is. De ettől még gyenge mint színész
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest