Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zanik
addikt
Dobjatok ki minden eddigi házimozi cuccot, mert azok már mind szarok, és vegyétek az új dolgokat!!! - szólt a béna marketinges, és felkötötte magát az első fára...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Brett001
aktív tag
válasz #06658560 #16 üzenetére
Kösz, hogy ajánlasz egy 72e meg egy 33e $-os hangfalat a probléma megoldására. Akinek ilyen hangcuccra van pénze nem hinném, hogy a lakás mérete a gond. Amúgy meg nem igen hiszek ezekben a megoldásokban, amikor van olyan hangfal ami veled szemben van, aztán mindenféle elektronikai trükkel úgy csinál mintha a hátad mögül szólna. Biztos nagyon szuper, de az igazi mégis a különálló cucc. Hallottam én a Yamaha megoldását - már nem emlékszem a típus névre - lényeg hogy egy vékony hangdoboz volt csillió kis hangszóróval, a TV alatt is elfért, de nem győzött meg.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
mzso
veterán
Akkor ez lett az SRS Multi Dimensional Audio-jából? Vagy azt kukázták és ez eredeti saját?
Engem az érdekel, hogy ezeket (dtsx, atmos) megcsinálták-e rendesen fejhallgatóhoz is?
Ugyanis azzal lehetne csak tökéletesen visszaadni a térbeli hangzást. De van egy olyan érzésem, hogy tojtak rá, hagy vegye a paraszt a 13 hangszórós szettet.[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Még ekkora baromságot! Még az 5.1-et sem tudom elhelyezni a panel lyukban nemhogy 11 hangfalat. Megint e-penis vakarás. Nem tudom ki a célközönség, de biztos nem az átlag magyar.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
törölt tag
"11.2?! Úr Isten... az meg minek."
Itt van egy leírás hogyan lehet elhelyezni a Dolby Atmoshoz a hangsugárzókat. A DTS:X-ről nem találtam ilyet, de gondolom ugyanezek vonatkoznak arra is.
A Dolby Atmos / DTS:X kapcsán teljesen lényegtelen hogy az átlag mit használ, ez a technológia nem nekik szól. Nagyközönségnek szánt kompakt rendszerből még 7.1-es is alig van, majd pont a 11.2-esek fogják átvenni az uralmat.
[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Miafasz?! 11.2?! Úr Isten... az meg minek. Még több adat, mesterségesen generált elavulás, vakuljon a paraszt. Az 5.1-ben rejlő lehetőséget sem használja ki az átlag userek egy százaléka sem... lassan ezek a bögreszettek is olyanok lesznek, mint a karácsonyfa égősor. Lesz egy kábel, és azon húsz centinként lóg majd egy műanyag bödön. Szép jövőkép.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
MaUser
addikt
Atmos érdekes. Demo-k nagyon kihasználják, ellenben az eddigit releasel-t filmeknél meg szinte mindenki húzza száját.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
-
törölt tag
Egyrészt a célközönségre nem az a jellemző hogy magyarul nézik a filmeket, másrészt az emberek túlnyomó többségét ez amúgy sem érinti.
Mondjuk én azon csodálkozom hogy az AV fórumokat böngészve az Atmost is milyen sokan felkapták (olyanok, akik nem külön moziszobába telepítik a rendszert), pedig még két sugárzót felpakolni, hát... én meg ettől idegenkedem.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Valamilyen szinten kompatibilisek lesznek egymással ?
Mert ha nem akkor olyan erősítőre kell várni ami kezeli mindkét formátumot.
Az pedig még odébb lesz.Terveztem atmos-képes erősítő vásárlást de így ....?!
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Patice
nagyúr
Érkezzen is, mert karácsonyra BD4K dömpinget ígértek...
Ha meg már 4K a kép, akkor szinte kötelező mellé, hogy tudja a Dolby Atmost, meg a DTS:X-et.
Tovább tisztult a kép, mi várható a második félévben.
Most már tényleg csak a tartalmak hiányoznak.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...