- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
nem a GK110 van a Titanban?
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
haddent
addikt
Igen, tudom, hogy sarkított példa, ez is volt a cél. De azzal már akár fel is léphetne valaki, hogy legújabb vga, legdrágább vga majd megkérdezi, hogy mégis minek a legújabb technológia, felesleges.. Na mert az amúgy leg-leg az nem felesleges? Nagyon nagy ellentmondás van a dologban...
-
Twinsen2
tag
Azért ez nem ilyen egyszerű, mert a DX 11.1-nek az -átlak gamer számára- semmi látható előnye nincs a DX 11-hez képest. DX9-hez képest meg ég és a föld a látvány. Meg a minek játszani is elég sarkított példa.
BTW az azért igaz hogy egy friss és ilyen drága kártyától elvárható lenne.
-
haddent
addikt
Ez a hozzáállás a kedvencem. "mihez van szükség ...-re?" "mégis minek az a .... ?". Megintcsak azt tudom mondani, hogy mihez van szükség DX11 -re? Ott a DX9, tökéletes. Vagy minek 3D játék? Vagy minek játék? Minek next-gen konzol? Egyik sem létszükséglet. Azért, mert meg tudjuk csinálni, és azért mert ez viszi előre a dolgokat...
Senki nem azt állította, hogy használhatatlan a Titan vagy a 780, mert nincs DX11.1 és DX11.2 támogatás benne. Csak annyit, hogy egy olyan kártyától ez talán elvárható lenne, amelyik kb 2x annyiba kerül mint a 7970 GHz, és ~30% -al hoz többet és akkor sokat mondtam. -
Petyyyyy
addikt
válasz Rypejakten #7 üzenetére
Egyelőre csak W8-nál van előnye a Dx11.1-nek, de mégiscsak kényelmesebb a tudat, hogy tudja a kártyád. Ha már két olyan Dx-xet is elfogadtak amit a zöldek nem tudnak, én azért aggódnék. Nem viccből bólintottak rá, gyanítom lesz is alkalmazás ami majd használja. Ha már MS a saját oprendszerében használja, akkor szvsz. nem fog kihalni.
Na erre kíváncsi leszek, de szerintem ezt most nem fogják elsütni.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
törölt tag
válasz huskydog17 #5 üzenetére
Haveromnak volt is belőle, egy X6800-zal. Ne tudd meg, mennyi időbe telt kitalálni, hogy a memória miatt nem indul be a cucc... És még csak nem is az, hanem mire végigverte a kiskeren, kb. egy havi minimálbért értéktelenedett a gépe. "Régi szép idők."
Ez a mostani két GPU-s izé meg... oké, lehet, lesz ilyen. Ugorjunk.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Nemrégiben volt egy nyilatkozata az nvidia igazgatonak hogy meg ös is meglepöfött azon hogy a titan-t vittek mint a cukrot es alig tudtak eleget gyartani. Szerintem emiatt fordult meg a fejükben egy ilyen kartya terve, mert meg nekik is erthetetlen , de ilyen horror árakon is viszik ezeket a kartyakat és hat kiszolgalnak egy reteget.....habar ez a reteg most töltötte fel magat titanokkal és nembiztos hogy rögtön uj vga-ba ruhaznak be a 7990-t is kevesen vették..akkora a titan learatta a celközönseg pénzét, most emiatt lehet buko ez is..habar kitudja
-
BlackSoft
addikt
De egy tesztben úgy állítanak be mindent, hogy az mindenki igényeinek megfeleljen.
Egy autót sem úgy tesztelnek, hogy mennyi a végsebessége, hogy kiszedik az üléseket, meg csak 1 litert öntenek bele hogy könnyű legyen
Amúgy ha nem teszed fel a legmagasabb MSAA-ra, csak FXAA-ra, akkor sem lesz nagy különbség 4K-ban sajnos. Én személy szerint ezért tettem le a dologról, mert youtube-on van pár ember aki letesztelte mi is kell a 4K-hoz, és 3 Titan a minimum, de a 4-way adja csak meg a folyamatos 60fps stabilitást mindenhol. 780 ott meg már nem pálya, mert kell a 6GB vram, mert megeszik sokminden olyan felbontásnál 4,5-5GB-ot
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Semmi előnye, csak ha már az NV-nek van 6GB-os Titan-ja, akkor nem maradhat le az AMD se.
4K? Felejtsd el...6GB elég neki az igaz....csak kevesebb, mint 4 GPU már nem igazán, feltéve hogy játszani akarsz 4K-ban, és nem fézbúkozni
Nézz utána a 4K játékteszteknek. 3 Titan-t megöl egy BF3 is, de úgy, hogy 45fps fölé nem nagyon megy.
-
zolee5016
őstag
Számomra megdöbbentő,hogy évekig az asztali szegmens,ezen belül leginkább a Gpu,vagy inkább a VGA eladás csökkenése volt probléma Ez most megállni látszik.
A közép,és felsőkategóriában látják a jövőt....érthetó hiszen APU/IGP az alsó szegmenst ellátja .A folyamatot,hogy növekedjen a Vga -piac,maguk a gyártók is kétségbe vonják,hiszen az integráció felé mozdulnak és ezt is hangoztatják
Fentiek ellenére mégis csak megéri/megérheti ilyen VGA gyártása,forgalmazása,holott horror eladási árral lehet számolni,még ha csak fikcióként is létezik a kártya..
Kicsit ellentmondásosnak érzem a dolgot....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
huskydog17
addikt
válasz Psychopeti #18 üzenetére
Jaja, az is, ott is két külön NYÁK-on volt a két GPU.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
CoDWaW07
őstag
válasz Psychopeti #20 üzenetére
Nem bizony, csak ne legyen dupla annyi az ára
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
El tudnék képzelni egy GTX Titan/ 780-ast 2 GPU-s GTX 295 féle kivitelben
Vajon az új generációs AMDknél is lehetséges lesz a feloldásos módszer mint pl. a HD 6950 esetében?
adamssss: szép is lenne, bár ki tudja, én inkább a 4 gigásra tippelnék, bár lehet a sok kis low-profile kártyákat is telepakolják ennyi VRAM-mal (vagy többel) parasztvakításnak[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Psychopeti
senior tag
válasz huskydog17 #5 üzenetére
A Geforce 9800GX2-őt is ide lehet sorolni?
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Ez tényleg igaz, hogy az új AMD Hawai 6GB GDDR5-el jön? Ennek lesz is valami előnye? Vagy ez már a 4K előkészítése?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért? A 780 jó lett? 12-16%-kal gyorsabb, mint a HD 7970 GHz Edition és ezért 80%-kal több pénz kérnek. Technikailag pedig nincs 64 UAV slot, DX alatt csak pixel és compute shaderrel van UAV, illetve nincs tier2-es TR funkció. Én ezt nem látom valami jövőbiztos dolognak, annak fényében, hogy a konzolokon ezek a fícsőrök mind megvannak, sőt, az UAV slotok száma végtelen.
Nem én töröltem a hsz-eidet, ne velem boxold le ezt, én nem moderálok kényes eseteket, arra ott vannak a moderátorok. Én csak hsz-duplázásokat szoktam törölni. Ha bármi sérelmed van, akkor ne nálam kopogtass, mert én nem tudok neked segíteni.
A dupla hsz pedig most is felesleges volt, de majd jön egy moderátor és cselekszik belátása szerint.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
siriq
őstag
A 780-ra ugyan az irtad, nem lesz jo. Ehhez kepest nezd meg. Hiaba torlod a hsz-t ha nem tetszenek.http://imageshack.us/photo/my-images/546/mxg1.jpg/
Sokan masok is fogjak linkelni. Az is megvan amikor nem volt lehetoseg irni valaszt.Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha megmarad az órajel, akkor nyilván a több feldolgozó a nyerő, de ez esetleg aránytalanul nagy többletfogyasztást jelent, az egy extra SMX-szel nyert +4%-os sebességhez képest. Ezért érdemes van letiltva az egy SMX a Titánban, mert ugyanakkora fogyasztáshoz kisebb órajel kell, ami az órajel hatására gyengébb front-end és back-end teljesítmény miatt teljesítményvesztést is eredményezhet. Nem sok változásról van szó a tempóban, de kétségtelen, hogy ha már kialakítják a speckót, akkor érdemes a legjobb arányokat használni.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Végiggondoltam. Azért írtam le. Szerintem miért nincs még olyan GK110-es GeForce, amiben mindegyik részegység aktív? Nem a kihozatal a gond, mert a 28 nm-ről van már tapasztalat bőven. A fő szempont, hogy ne legyen alacsony a magórajel, mert az befolyásolja a front- és a back-end sebességét, ami jelen lapkánál jobban számít, mint az ALU kapacitás. Az extra órajellel pedig csak kicsi fogyasztásnövekedés lesz.
-
LBandi
aktív tag
-
haddent
addikt
Akkor most lesz egy "GTX 790", ami két darab GK110 -re épül, ami már magában is túl sokat fogyaszt, mivel csak egy leselejtezett nagyobb kártyáról beszélünk. Továbbra sem lesz DX11.1 & DX11.2. Éééértem.. logikus.. Nem a Maxwell -t kéne nyomatni..
-
huskydog17
addikt
"Hasonlót már láttunk a GeForce GTX 295 esetében, így el lehet képzelni, hogy milyen megoldásról lehet szó."
Sőt mi több, még a GTX 295 előtt is láthattunk hasonlót GeForce 7950 GX2 néven. Akkoriban ez a szörnyeteg 1.200 euróba került.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
BlackSoft
addikt
GTX 790
-
Radványi
aktív tag
Biztos velem van a baj de csak a hir utolso bekezdese volt erdekes szamomra, ahol a Radeon rol esett szo
-
TomiLi
addikt
Egy Nvidia hírben több hasznos információ van az AMD-ről.....
Bogyorisz
-
TTomax
félisten
Ez a vga máris megbukott...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest