Új hozzászólás Aktív témák

• Wyll

őstag

válasz [CS]Blade2 #30 üzenetére

ok, értelek, logikusnak is tűnik amit írsz. meg a cikket is újraolvastam :)
    Az látszik szerintem, hogy van egy piaci rés, amire az amd már rálelt, és most úgy tűnik az nvidia is rámozdult. Ezt hívja az amd "ultrahordozható" laptopnak, azaz 13"-14"-ba atom körüli teljesítmény és fogyasztás de jobb lapka mint a 945GS, mindez olcsón. Amd-részről ilyen (akar lenni) a Congo és Yukon platform, és most nvidia részről még egy ion is lesz.
    Naná hogy az intelnek mindez nem tetszik, és igen, ha a laptopgyártók bespájzoltak centrino-ból, akkor nekik is főhet a fejük miatta. Ami sajnálatosabb, ahogy te is írod, hogy kvázi még lobbizhatnak is ez ellen a - felhasználók szempontjából igen kívánatos - újítás ellen. (Bár azért már létezik egy hp pavilion dv2.)
    Úgyhogy sok kitartást kívánok az nvidiának meg az amd-nek is, mert ha sikerül, akkor ahogy írod, az intel is kénytelen lenne beszállni, és nekünk csak egyre jobb lenne :)
    Az talán túlzás, hogy az intel kidobhatná a netbook projectet, mert biztos van arra is igény. Igaz ami igaz, biztos csökkenne rá a kereslet. De mindez arra épít, hogy valóban árban is versenyképes lesz az ultrahordozható téma a netbookkal, amire én sajnos nem vennék mérget, de úgy legyen!

Új hozzászólás Aktív témák