Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
A Szervizes barátom mesélte,szinte ugyanezt amit leírsz!
HD4850-512 ref kártyám többször belement 100-105Fokba,Nagyon gyenge hatásfokon dolgozott az az 1 slotos hűtése,ezt a fajta hibát magyarázta a szervizes,javítás jobban rászorította a GPU-t a nyákra(ráfeszítette) És túráztassam csak nyugodtan 100% a ventit(csak hát nagyon hangos) így tényleg jól ment max 76-80Fok,idle 48fok.
De eladtam hibásként,aki megvette örült ,mint majom a farkának,én már nem buzulok vele.Sajna az olcsó kategóriát engedhetem meg magamnak,ez pont hogy látszik a kártyák meghibásodásaiból.
Ezt még követte ,még egy HD4850beszart 1 hét alatt(pedig nem ref hűtős volt) kis ráfizetéssel garba csere, 4870-esre Azután később még egyre (nagyon vigyáztam a hőfokokra,nem is volt velük probléma!)
Szép múlt,de eladtam,ma már diszkrét VGA-t nem veszek és nem használok,hajrá IGP
(a memória tévesztés ott is látszódik néha csíkoz kép ,ergó 1.5V ram feszt 1.65-re emelem a hiba mexünik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest