Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Flipper Zero
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtamasm
csendes tag
Sziasztok,tegnap én is rendeltem egy Ti-t (msi oc). Jelenleg egy apu-s a10 5800k processzorom van. A kérdésem az lenne,hogyha az amd catalystot törlöm és utána felrakom az nvidia driverét akkor zökkenőmentesen kellene mennie a vidikártyának ? Vagy van még valami amit kellene csinálni ? Elég zöldfülű vagyok
köszi a segítséget! 
-
mtamasm
csendes tag
válasz
Sipike19
üzenetére
Szia! Köszi a választ
50 felett nem nagyon szeretnék már mozogni. Iponon láttam most ezt a kártyát 50-ért(EVGA) és barátinak éreztem a múlthéten megjelent prohardveres kritika fényében. RX 470-est csak 61-ért látok. Vagy én keresem rossz helyen ? 500-as tápom van egyébként,de én úgy érzem ez a kártya nekem már magasan jó lenne főleg úgy,hogy a mostani kis APU-m nem nagyon visz el semmit. -
mtamasm
csendes tag
Sziasztok, egy A10 5800K 8gb ram mellett félig meddig ki tudja hajtani a 1050 Ti-t vagy súlyos bottleneck lenne a vége ? Később cserélném az egész gépet és az 1050 Ti számomra teljesen jó lenne bele,de nem tudom , hogy a jelenlegi konfiggal mennyire futna el. Köszi a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
köszi a segítséget! 
50 felett nem nagyon szeretnék már mozogni. Iponon láttam most ezt a kártyát 50-ért(EVGA) és barátinak éreztem a múlthéten megjelent prohardveres kritika fényében. RX 470-est csak 61-ért látok. Vagy én keresem rossz helyen ? 500-as tápom van egyébként,de én úgy érzem ez a kártya nekem már magasan jó lenne főleg úgy,hogy a mostani kis APU-m nem nagyon visz el semmit.