- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
válasz
laposonly11 #389 üzenetére
csak annyit fűznék hozzá hogy azt a +40000-et (már ha valóban annyi - nem számoltam utána) kifizeted a laptopra, mert ugyanolyan teljesítményt asztaliból olcsóbban ki lehet hozni mint egy laptopból. Ráadásul ha meghibásodik valami/fejleszteni akarsz, elég csak azt cserélni, nem kell kompletten újat mint a laptopnál.
-
atenza
senior tag
Pont hogy nem lényegtelen mert fejlődésről volt végig szó. Tehát én arról beszéltem hogy egy éve is meg lehetett venni ennyiért ezt a teljesítményt vagy picit gyengébbet (10-15%).
Azt se felejtsd el hogy a 960 ára is csökkenni fog ugyanúgy. De azért is írtam hogy ha 1050ti ára csökkeni fog akkor jó vétel lesz. -
atenza
senior tag
1050 ti 58k a legolcsóbb helyen árgép szerint, de raktáron még ott sincs, 62k-ért már van raktáron.
960 meg már egy éve is volt 58k, sőt idén júniusban 55k is. (sőt ez még nem is a legolcsóbb verzió és nem is a legolcsóbb bolt, csak itt vissza lehet nézni az árgrafikonon)
Tehát mondhatjuk hogy jelenleg kb ugyanannyiba kerül, de 10-15%-al erősebb csak. Ami számomra továbbra is kevés. Ha lejebb megy az 1050Ti ára akkor már megéri, jelenleg nem.A 470 valóban jó ár/értékű, ez a szerencsénk.
Felsőbb kategóriában más a helyzet, aki onnan választ annak az ár nem olyan lényeges mint ebben a szegmensben választóknak (itt 5-10k is nagyon fontos) de amúgy is 1050ti topikban vagyunk.
-
atenza
senior tag
"...
Nekem egyébként nagy csalódás egyelőre az össze új-vga-generáció, mert szinte azonos ár mellett kapunk szinte azonos teljesítményt, csak 1 kategóriával lejjebbi fogyasztás mellett..."Ezzel egyetértek én is. Annyit hozzátennék hogy pici fejlődés azért történt teljesítmény/ár viszonylatban is, de ahhoz képest, hogy most csíkszélesség/nagy technológia-váltás is volt, ennek fényében ez elég karcsú.
-
atenza
senior tag
Kérdés az hogy az 1050Ti-nek fog csökkeni az ára vagy az 1060 3GB-nak fog emelkedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest