Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Gondoltam itt olyanra, hogy a MS sem tehette bele az ingyenes programjait sem a winbe, itt is be lehetne perelni az intelt az árukapcsolás miatt. Persze ez egy kétélű penge, ahol az nVidia bukná a jövőt. Ezért nem lesz. De akkor az intel szépen lassan eljátszhatná ezt az asztali processzoraikkal is, ami nekünk nagyon nem lenne jó. Ezt most csak azért teheti meg, mert nincs ellenfele AMD fronton. De ha onnan kijönnének végre egy ilyen procival, ahol normális chipsetet lehet szabadon választani alá, akkor intelnél vége lenne a dalnak. Persze addigra ők is fognak váltani.
De addig marad nekünk ez a Suzuki traktorkerekekkel, választási lehetőség nélkül. -
Depression
veterán
Nem vagyok zöld párti, de rögtön felfigyeltem a címre. Gondoltam gyorsan meglovagolják az intel chipset gyengeségeit. Hát nem! Inkább rátesznek még egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged