- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Gondoltam itt olyanra, hogy a MS sem tehette bele az ingyenes programjait sem a winbe, itt is be lehetne perelni az intelt az árukapcsolás miatt. Persze ez egy kétélű penge, ahol az nVidia bukná a jövőt. Ezért nem lesz. De akkor az intel szépen lassan eljátszhatná ezt az asztali processzoraikkal is, ami nekünk nagyon nem lenne jó. Ezt most csak azért teheti meg, mert nincs ellenfele AMD fronton. De ha onnan kijönnének végre egy ilyen procival, ahol normális chipsetet lehet szabadon választani alá, akkor intelnél vége lenne a dalnak. Persze addigra ők is fognak váltani.
De addig marad nekünk ez a Suzuki traktorkerekekkel, választási lehetőség nélkül. -
Depression
veterán
Nem vagyok zöld párti, de rögtön felfigyeltem a címre. Gondoltam gyorsan meglovagolják az intel chipset gyengeségeit. Hát nem! Inkább rátesznek még egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- iPhone-t használók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest