Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Ez most valami vicc? Mi ez?
-
daenerys
tag
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
A Pixel Qi a valóságban egy jó nagy csalódás volt. Rövid úton meg is váltunk "ádámtól..."
-
TESCO-Zsömle
titán
Én a Pixel Qi kijelzőt sajnálom. Az volt az egyetlen, ami miatt nézegettem anno az Adam-ot, mert minden másban enyhén szólva harmatosnak tűnt, aztán a végeredmény még annál is rosszabb lett, azt is egy fél vese áráért...
-
zdanee
őstag
Vadász, vadász, te szopni jársz ide...
-
kispecek
aktív tag
Ezmiez
-
gyurcio
tag
Felesleges sz*r.
-
Rover623
félisten
az oldalára került két darab 100x5 pixeles monokróm kijelző
Igaz, hogy a "gyártó" weboldalán található specifikáció is ezt írja, de akkor is: azok a kijelzők jól látható módon nem 5, hanem 7 pixel magasságúak.
Nem tom' ki hogy van vele, de nálam az már a legalja, ha a "gyártó" sem tudja, mit is árul... -
oceanrush
senior tag
ezmiez kinekkell
-
tixem
addikt
fantörpikus
-
daenerys
tag
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
vám, 27% áfa? számolj
-
kakuk.tamas
addikt
Miért volna drága? Vagy ha ez drága, akkor a Samsung Galaxy Tab 3 mi???
-
daenerys
tag
A Notion Ink egy tetű sz.r banda! Sajnos az első tabletra beneveztem, voltam olyan hülye... soha többet ilyen szutykot nem fogok venni! (PlayBook rulez)
-
BioNiCMaN
addikt
Ennyit sikerült összehozni majd' 2 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged