- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
#15 és #16: jogos, hogy vannak esetek, amikor Celeron/Pentium M-et lehet kétmagosra cserélni, de ilyen proci mellé általában elavult chipszeteket szoktak tenni (pl. PM/GM 945 vagy még régebbi), ami nem biztos hogy megbírkozik mindenféle dual core procival (esetleg BIOS frissítés után). PM965 és felfelé biztosan lehet állítani, hogy megbírkózik a T8000/9000 szériával is (45nm Penryn). AMD procikban és chipkészletekben nem vagyok otthon, ezért sem tértem ki csak említés szintjén rájuk. A hűtés kérdését valóban átugrottam, mellette még az is eszembe jutott, hogy a táp is feladjatja a versenyt, ha többet fogyasztó procit kell kiszolgálnia. Ezekkel pótlom/javítom holnap a cikket, köszönöm a kritikát!
#19: pl. 7200.12-esnél XP-ben lehetet állítani (nem saját tapasztalat, fórumon olvastam), de valóban lehet, hogy le van tiltva.
#25: szimpla winchester tesztnek indult, de gondoltam kicsit kibővítem általános tudnivalókkal is a cikket. Célom az volt hogy közérthető legyen, emiatt néhány részletet nem fejtettem ki teljesen vagy eléggé (vagy vannak számomra is homályos részek pl. az említett AMD proci/chipkészletek). Gondolom meghibásodott az alaplapod és azért cserélték ki, szerencsédre újabbra, de nem jellemző hogy csinálnak új revíziót ugyanabból a lapból. Ha mégis, és tudsz róla, és neked az kell, akkor nem hiszem hogy a szervíz kicserélné neked csak úgy, max ha meghibásodik.
#26: Valóban vannak olyanok amikről nem írtam (illetve a fogyasztást csak említés szintjén), de feltételeztem, hogy az olvasó tisztában van pl. az adatsűrűség fogalmával, vagy ha nem, akkor utánanéz, hogy vajon miért írom mindenhova oda hogy hány tányéros a winchester (ha mégsem annyira alap fogalom, akkor beleveszem ezt is holnap a cikkbe + a fogyasztásról kicsit bővebben).
#28: Javítottam, köszönöm (rosszul ragadt meg bennem ez a szó
).
#32: A legújabbat megnéztem, valóban nincs benne AAM állítás lehetőség, régebbit pedig még nem kerestem, majd holnap utánanézek.
#34: Próbáltam IDE módban is HDSentinel Dos változatánál (azért csak annál, mert nem ismerné fel az IDE vezérlőt az AHCI-ben telepített Windows), akkor sem ment.
#35: Köszönöm a jótanácsot, valószínűleg semmivel sem tudom majd állítani, de azért próbálkozom
Mindenki másnak is köszönöm hogy elolvasta a cikket!
-
Coolmat
őstag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket
Psychonaut: ment a pü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest