Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #913 üzenetére
Logikáddal élve: ahol az S9 esetén az edge panel lenyúlik szinte teljesen a készülék széléig, ott az iX-en egy 2,5 mm vastag káva van.
Nem, mert az S9 az edge felülettel együtt adja ki a 18,5:9-es képarányt, ezt meg az iX hiánytalanul mutatja.
(Ha nem hiszed nézz meg egy screenshoot-ot.)A Samsungoknak még mindig nagyobb felületét foglalja el a kijelző az alul-felül kávákkal együtt, mint az iX-nek
Cserébe nagyobbak (hosszabbak) fizikailag a készülékek.
3) A vita továbbra sem
- A kávák eltüntetése nem hasznos, hanem felhasználói igény (szerintem konkrétan marhaság). Ennek ellenére szerintem az Apple oldotta ezt meg legjobban jelenleg a technológia jelenlegi állása alapján.
- A notch kényszermegoldás, ezt is leírtam már többször is (mint ahogy azt is, hogy valószínű mi lesz a megoldás rá.
- A felülethez (mivel az Apple a jelenleg kvázi szabványként elfogadott képernyőarányon felül használta a szigetet) hozzáad. Érdektelen, hogy ki mit mond, ez konkrétan tény.
Bár, ha valaki meggyőz, hogy a normál képterület nem 18,5:9-es képarányú, mint az S9, S8, G6 stb. készülékek esetében és a sziget nem ezen felüli felület...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest