Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
De most nem az iX megoldásáról van szó, mert az őszintén nem igazán érdekel, nem a notch miatt nem veszek szifont, hanem mert marha drága és nem szeretem az iOS-t. Maga a kialakítás amúgy egy jó ötlet volt, mert ahogy régebben volt egyértelműen beazonosítható sziluettje, úgy most is egyedit kapott, egészen eddig. Mert most mindenki erre akar hasonlítani, ésavatatlan szem elsőre nem biztos, hogy megmondja az eredetit.
A probléma azzal van, hogy az Android állapotsáv ezek szerint sokkal több funkcióval bír, mint iOS-en, lehet oda tenni állandó ikonokat (időjárás, billentyűzet, stb értesítése), órát, állapotjelzőket és persze az alkalmazások értesítéseit. Ez mind nem fog kiférni, ha középen elvesznek egy darabkát a notch miatt. Akkor sem, ha a Google majd beteszi az AOSP-be, attól még nem fog ugyanannyi információ kiférni kisebb helyre.
Mondjuk az meg az én személyes problémám, hogy az állapotsáv tök rossz helyen van fent, a képernyő legnehezebben elérhető részén. Főleg amióta nagy telefonok vannak, azóta nem értem, hogy minek erőltetik továbbra is oda. Alulra kellene az összes vezérlőszerver és interakciót igénylő elemet tenni, mondjuk középre egy multifunkciós gombot a három külön gomb helyett, és mellé az állapotjelző dolgokat, hogy alulról húzza fel az ember, ne a felső részért kelljen nyújtózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest