Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Tiszteletben tartom a véleményed, hogy szerinted ezek szükséges újítások voltak, de szerintem ezzel együtt sem igen nevezhetőek a mai készülékek compactnak, nano SIM kártya ide, vagy szétszedhetetlen, fix akkumlátor oda. Szerintem furcsa egy 5/5,5' os készüléket compactnak nevezni. Egy Nokia 8810, vagy 8860 (ha jól emlékszem), na az tényleg az volt, mégis rendelkezett rendes SIM kártyával és szétszedhető házzal, cserélhető akksival. Vagy egy C7 es ami már simán okostelefon volt a fenti erényekkel, mégis akkora, hogy a mai telefonok között kiállítva észre sem lehetne venni egy pulton :-)
Nekem mindig is furcsa, hogy a mai péklapátokon, illetve a belsejükben állítólag nem fér el a rendes SIM, a Jack, a cserélhető akksi, de belátom erre megy a világ, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő