- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dace
újonc
Ha rosszalkodik a közelségérzékelő, a kalibráláson kívül még annyit lehet tenni, hogy a felső hangszórónál ( ahol az érzékelő is van) "kitisztítjátok", egy a4 es papír a hangszórótól jobbra és balra levő rések közé szépen befér, ott végig húzzátok, nekem 1 hónap után elég sok kosz jött onnan ki és sokkal jobb lett az érzékelő.
-
dace
újonc
Hali!
Mostanában a következő problémába ütköztem: facebook messengerben ha telefonálok és kihangosítom akkor nagyon halkan hallanak, illetve videóbeszélgetés alatt szintén halkan vagyok hallható. Valószínűleg az lehet a probléma, hogy a mikrofon nem erősödik fel a kihangosításhoz, mert ha a fülemhez teszem a telefont akkor normálisan hallható vagyok. Próbáltam már újra telepíteni, nem segített. Továbbá sima telefonáláskor ha kihangosítom magamat akkor teljesen normális, erősen, jól hallható vagyok. Ha valami megoldást tud rá valaki, azt megköszönném.
-
dace
újonc
Sziasztok!
Frissítettem az mui global 10.2.1 stabilra és azt vettem észre hogy amióta fényképezni akarok mintha kicsit zavarosabb lenne a kép illetve 120-240-960 fps lassított felvételnél villog a kép egyfolytában (a felvétel is ilyen). Arra lettem még figyelmes, hogy amikor belépek a gyári kamera appba, ilyen sistergő ciripelő hang jön a felső hangszóróból. Most nem tudom, hogy esetleg az update csinált valamit, vagy meghalt volna a kamera modulom? Válaszokat előre is küszi. Üdv.
-
dace
újonc
Sziasztok!
Nem olvastam vissza teljesen ezért előre is elnézést kérek ha már volt, 2 hete vettem meg a mi mix 2s-t és olyat tapasztalok, hogy a touchscreen-t akkor is érzékeli még mielőtt hozzá érnék, tehát az ujjam 1-2mm-el felette van, persze nem minden alkalommal, de azért néha észrevehető. Más is találkozott már ezzel, ha igen van rá megoldás, vagy hardveres probléma lesz? A telefon amúgy teljesen gyári, nincs rajta custom rom, a legújabb frissítés van rajta. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest