Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Tényleg nem egy kategória. A kutya veszélyesebb. Az a maci senkit nem akart bántani viszont az a kutya amit én kergettem el, konkrétan ölni akart. Most akkor melyik a veszélyesebb?
Más példával élve. Mi a veszélyesebb? Egy szelíd oroszlán vagy egy vérszomjas németjuhász? Egyértelmű, hogy az utóbbi. Hiába van az oroszlánban több potenciál, ha nem használja ki.Az állatvédő törvényről meg annyit, hogy én még sosem hallottam olyat (és egészen biztos, hogy soha nem is fogok), hogy valakit megbüntettek volna mert önvédelemből bántott egy állatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vallás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Poco F7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest