- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
SpongyaBob #18952 üzenetére
Igen?
Minden programot?
Memókártyát azért remélem nem formázza. Az oda telepített programokkal mi lesz?hagel
Ha jól figyeltem eddig, akkor még -
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18914 üzenetére
Szerintem millió egyféle hack van. Ami nekem volt az sajnos Belle-re nem jó. Attól ami neked volt még lehet jó!
(#18916) attisx : Még nem. Viszont most csináltam egy SoftReset-t mert az előzőt nem tudta kiheverni és megnézem ezeket. Ezer köszönet!
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18910 üzenetére
Ez a baj, hogy úgyse lehet! Sehogy sem engedi! Ezért kérdeztem hátha tud valaki valami trükköt rá...
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18871 üzenetére
Nekem felkínálta 5.-jére végig is ment, de a végén semmi nem változott...
Most már nekem se mutatja! Product code-m: 059D693
-
atoth
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18856 üzenetére
Személy szerint nem hiszek a N9/Lumia 800 házba szerelt Symbian telefonban. Miért akarná a Nokia összemosni az új termékvonalat a kivezetés alatt állóval? Ezzel végleg összezavarnák szerencsétlen vásárlókat: bemegy megveszi, aztán mégsem a MS-féle színes kockákat találja, mint a reklámban és hülyét kap.
-
kacsa7
őstag
válasz
SpongyaBob #18840 üzenetére
Alap probléma h. a belle elvileg nem támogatja a többmagos procit. Ha jól emlékszem az vhol carla-tól jön képbe.
-
TaylorPro
addikt
válasz
SpongyaBob #18840 üzenetére
Belső infóból tudom hogy ez a valódi.
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18838 üzenetére
Várjuk ki a végét szerintem...
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18834 üzenetére
Gondolom nagy gond lett volna a Belle-t és az alkalmazásokat nagyobb kijelzőre átírni mint belerakni egy már "szabványt". Persze a felhasználót mindig a végeredmény és nem a problémák mellyel a gyártónak kell szembeszállnia.
-
ak76
senior tag
válasz
SpongyaBob #18806 üzenetére
Mér' melyiket szidjam,a badát?
Volt egy rahedli Samsungom,amit azok kibírtak bakker....
Egyikkel sem volt soha semmi bajom,ellenben az utóbbi időben elmentek full műanyag irányba,én pedig rászoktam a fémre,az N8 szép,okos,és most már számomra elérhető az ára is,a rendszer nem épp "eye candy",de ezt pont leszarom,HA MŰKÖDIK.
Azért vettem MOST N8-ast,mert annak idején temérdek szopás volt a bugos,fagyogató,újraindulgató N95 8GB-mal,gondoltam több mint másfél évvel a kiadása után csak sikerült összehozni egy tisztességes rendszert,az N8-ra,erre kifogok egy gyári hibásat,most ha nekiállok a Nokiát szapulni,akkor az a baj,ha a Symbiant,akkor meg az.
Engem sosem érdekelt érzelmi alapon EGYETLEN márka,egyetlen tipusa sem,ha jó egy cucc,akkor örülök,ha ugyanazon gyártó szart gyárt,akkor szidom.
Így megy ez. -
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #18827 üzenetére
Nekem is, gondolkodok is egy lumia 800 vételen (vagy 900) , de megvárom az N8 utódját és lehet lesz egy N8-am meg az utódja.
-
válasz
SpongyaBob #18794 üzenetére
Köszönöm! Királyok vagytok mindketten
-
busman
veterán
válasz
SpongyaBob #18777 üzenetére
Régóta nem várom,mióta felraktam a Pro Edition RC V2-őt
-
busman
veterán
válasz
SpongyaBob #18773 üzenetére
Nem...miből gondolod?
-
busman
veterán
válasz
SpongyaBob #18767 üzenetére
Az enyémen most is ilyen
-
CS_D
senior tag
válasz
SpongyaBob #18767 üzenetére
Pontosan ilyen a gyári.
-
ak76
senior tag
válasz
SpongyaBob #18751 üzenetére
A wp7 a büdös életben nem lesz csúcson,nemhogy az Android,az iOs,de még a BB rendszere,vagy a vaszni hagyott Symbian mellett sem.
Talán majd a WP8,vagy a 9-el sikerülhet az,amit elterveztek,de a Nokia a legnagyobb baromságot csinálta amikor lefeküdt a májkrofosnak,aki Symbiant használ évek óta az két napnyi wp7 után sikítva rohan vissza a régi rendszerhez,hiába az "eye candy" felület,a folyékony sima működés,a rendszer maga rögegyszerű,mint egy faék,a mókoláshoz szokott Symbian felhasználó pillanatok alatt ráun.
Aztán arra is kiváncsi lennék mi lesz ha leáldozik a nagy fészbúk hype,akkor mi lesz a kvázi facebook köré épített rendszerrel? -
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #18740 üzenetére
Én az quick office-val voltam így mindig kiírta hogy frissítési hiba, de most jöttem rá hogy törölni kellet a adobe-t is aztán már felmegy.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
SpongyaBob #18740 üzenetére
nimbuzz?
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #18738 üzenetére
És kiválasztod az egyéb mailt is, nálam akkor volt ilyen probléma?
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #18734 üzenetére
Igen tegnap próbáltam,alul kiválasztottam egyéb email és utána bepötyögtem a mail címem és a jelszót mindezt wifi kapcsolatnál.
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #18725 üzenetére
Ez melyik mert volt belőle gyári még 5800-ra, és van a kínai az nálam ment.
-
busman
veterán
válasz
SpongyaBob #18668 üzenetére
Ez egy jó kérdés...én is kérdezni akartam....
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18636 üzenetére
*#0000# ->Options -> Check for Updates-nél sem? Minden esetre az Annám nem szereti a Bellés dolgot így teljesen mindegy... Gondoltam beírom aki már Bellézik hátha tetszik neki.
Social 3566kB ez lenne
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18580 üzenetére
Nimbuzt próbáld ki, ingyenes az Ovin.
Más. Böngészőben kikapcsolta a javascriptet mert zavart a sok hülye reklám meg stb. Érezhetően gyorsabb azóta a lapmegnyitás és abban ˝scrollozás˝. Javascript az pontossan mire való? Úgy tudom, hogy szIphone és Galaxy nem támogatja lehet ezért gyorsabb ott y scrollozás stb...
-
Lacces
őstag
válasz
SpongyaBob #18555 üzenetére
HTML5-ben már megcsináltam
Valahol a gépen van a forráskódja. Szal a logikája megvan.
De nem értek a Qt-hez ami nagyon kell a Symbian-nakMajd egy fél év múlva tervezem csak, hogy C++(Qt) tanulok, és akkor megcsinálom, meg lehet egy Total Commander klónt is...
Nekem tetszik a teló nagyon. Valszeg sokáig megmarad
Bírja a strapát. (Szerintem 2 évig simán).
Mivel főleg a fényképezője az bámulatos, lazán kivált egy egyszerű compakt fényképezőt. -
attisx
addikt
válasz
SpongyaBob #18517 üzenetére
Vagy mert a fejlesztő "lusta" volt beállítani a kompatibilitást.
-
válasz
SpongyaBob #18517 üzenetére
A 701-en például már a megjelenése óta véglegesnek számít, de az appok viselkedése 100%-ban megegyezik.
stewe780: Nagyon régen néztem nagyítóval, de úgy emlékszem RGB mátrix van benne, 3,5"-on még nem szórakoztak ilyennel szerencsére.
Lirion/3: A power gomb megnyomásával is el lehet érni az energiavakarékos módot az ősidők óta, és Belle-en is
-
rento
őstag
válasz
SpongyaBob #18500 üzenetére
igen, az a másik "bajom", hogy hiába írja a hálózatom, hogy 3,5G eszméletlen lassú, wifi-vel jobb a helyzet, ez tény.
-
rizso
addikt
válasz
SpongyaBob #18482 üzenetére
Én nagyon régóta ki akarom már próbálni. Most eladtam a Sensationöm, és egy SGSII-t akartam, de kellene egy kis pénz, így olcsóbb alternatívát is keresek. Amire használnám: telefon, sms, ébresztő, fotózás/videózás, filmezés, netezés - ezekre meg többnyire megfelel az N8. Fogtam kézben, tetszett a kompakt méret, jó volt az összeszerelés is.
Nézegettem hardveraprón, van pár majdnem jó ajánlat, de az igazit még nem találtam meg... -
sunsun2
tag
válasz
SpongyaBob #18470 üzenetére
Köszönöm!!
-
peugeotmate
őstag
válasz
SpongyaBob #18461 üzenetére
Én sem biztos, hogy megvenném megint.
-
peugeotmate
őstag
válasz
SpongyaBob #18456 üzenetére
Valóban praktikus, viszont egy kicsit meghorzsolta nekem az alsó kupakot a telefonon a tok, mivel mocorog a telón. Ebből adódóan alkalmanként takarítani kell alatta, mert időnként elég sok szöszmösz bemegy alá. Típusszáma Nokia CC-3002, de ahogy nézem, Angry Birds-ös már nincs; csak a drágább bőr kialakítású. Nokia CC-3000 típusszám alatt fut még ugyanilyen kialakítású, 1 színű kivitelben. Én itt vettem, mivel itt volt a legolcsóbb, és egyben a legközelebb is, korrekt bolt.
-
ajani
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18435 üzenetére
Szerintem is tuti a MyExplorer!
-
Cool Hand
tag
válasz
SpongyaBob #18435 üzenetére
Én is ezt használom csak ugye ezzel azt nem lehet megoldani, hogy a telefont lássam a számítógépen
-
Al_Bundy_v2
csendes tag
válasz
SpongyaBob #18374 üzenetére
A Swiss manager pro-ban van memória felszabadítási opció. Ezt tudom ajánlani, ez ténylegesen kilövi azt, ami fölösleges.
-
Lacces
őstag
válasz
SpongyaBob #18389 üzenetére
Most raktad fel a telódra? Fel is telepítette?
Ha igen, akkor nekem ma este randim lesz a Helyreállítással
-
Csubakka_
tag
válasz
SpongyaBob #18374 üzenetére
best taskman
-
CS_D
senior tag
válasz
SpongyaBob #18349 üzenetére
Tudnál mondani hasonló kategórás Androidot?
Mert én sajnos nem. Ami ilyen minőségű külsőleg, és ilyen jó képeket készítene... Az N8 ebben példaértékű, és ez egyelőre felülmúlhatatlan.
A kamera számomra fontos szempont, ebből nem szeretnék lejjebb adni.
(#18351) gretzky77: Teljesen egyetértek, hogy én sem akarom lecserélni az N8-at, mert nincs kompetitív alternatíva.
-
gretzky77
veterán
válasz
SpongyaBob #18349 üzenetére
Ott a pont!
CS_D addig ok hogy teszek fel fözött ROM-ot csak azok SZERINTEM még rosszabbak mivel vmi nyügje mindegyiknek van,fagy,gyorsan merül,ez nem megy rendesen az nem megy rendesen nekem elég volt belöle! Rengeteg telòm volt màr mert sajna nem birom sokàig,hamar megunom öket de az N8 messze a legtovàbb meglévö Telòm és nem is akarom lecserélni mert nem tudnék mit venni helyette ami ennyit és igy tud! -
CS_D
senior tag
válasz
SpongyaBob #18346 üzenetére
Nem azért van ennyi frissítés, mert a Nokia annyira jófej, hanem mert akkora lemaradásban vannak, hogy frissítések nélkül mégtöbben elpártolnának. A minor updatek csak bugfixek, ezeket kötelessége kiadni. A Belle már major update, de ezt sem nevezném nagy dolgonak, hiszen előre be volt ígérve.
Android meg nyílt forrású, így ha szerencséd van, akkor mindig felteheted a nemgyártói legfrissebb ROM-okat. Nem kell várni, amíg a gyártó hónapok alatt portolni tudja a homescreent meg pár felesleges dolgot, amit 3rd party alkalmazásból ugyanúgy beszerezhetsz a legfrissebb verzióhoz.
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18335 üzenetére
Amit az Androiddal.
Sokkal jobb a testreszabása, akár mozgó háttér. (Volt egy ami kör alakba folyamat futó csíkokat mutatott, óra. Az nekem nagyon tetszet.)
Játékokból, programokból nagyobb kínálat!
Mint írtam nem egy felső kategóriás készülékről van szó mégis ugyan arról a wifi-ről hamarabb töltötte be az oldalt és sokkal gyorsabban is kezelte.Viszont a kamerája pocsék. Anyaghasználat úgy szintén. Viszont 1/3 vagy 1/4 annyiba van mint egy N8.
Azért nem adnám oda érte az N8-am csak míg a Nokia szórakozik addig az Android már belépő készülékei is jobbak szoftveresen mint a Symbian.
"csak nézek, hogy AZOKKAL miket lehet csinálni. (gyorsan írtam és a helyesírás se adott rá hibát!)
-
donceleger8
őstag
válasz
SpongyaBob #18321 üzenetére
Nálam működik a gyalogos navigáció, úgy állítottam be, hogy ilyenkor mondja az utcaneveket is. Térképek alatt kiválasztod a célt és a navigációra nyomva tudod kiválasztani, hogy gyalog vagy autóval szeretnéd elérni a célt.
-
wertigo1984
őstag
válasz
SpongyaBob #18212 üzenetére
sajna nekem egyikőjük sincs...
-
válasz
SpongyaBob #18203 üzenetére
Szerintem ne az alkalmazás felől közelítsd meg, mert mindegyik csak gányolással tudja elérni, hogy ne legyen csippanás (pl. két hangfelvétel párhuzamos elindítása és leállítása, hogy egyik se tudjon csippanni). Használj éles fegyvert.
-
Silverr
aktív tag
válasz
Második kérdés: myExplorer nevű program tökéletesen működik erre a célra
-
imi290
aktív tag
válasz
Az adatküldésre tudok egy programot amit én is próbáltam "Dukto" a neve . egyszerű kis progi
-
donceleger8
őstag
válasz
SpongyaBob #18149 üzenetére
Köszi előre is.
Meg neked is attisx!Amúgy ezt már nézegettem. De ha a tied más megoldás, akkor természetesen várom!
üdv.
-
donceleger8
őstag
válasz
SpongyaBob #18144 üzenetére
Esetleg privátban megoszthatnád velem a mikéntjét.
Köszi. -
csoky21
csendes tag
válasz
SpongyaBob #18142 üzenetére
Okés köcce
-
donceleger8
őstag
válasz
SpongyaBob #18142 üzenetére
Azért nem mindenkinek van hackelt telója, mert sajnos szignózni kell!
Kár érte. -
peugeotmate
őstag
válasz
SpongyaBob #18101 üzenetére
Inkább csak simán T-függő a telója...
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #17966 üzenetére
Kösz, müxik, de azért majd egy komolyabb csak jó lenne :-)
-
Just486
senior tag
válasz
SpongyaBob #17928 üzenetére
El vagytok kicsit tévedve akku ügyben. (illetve jókat írtok, csak ezek nagyjából a 10 évvel ezelőtti akkukra érvényesek)
A maximális felvett töltőáramot nem a töltő, hanem a telefon határozza meg, értelemszerűen csak addig, amíg a töltő maximálisan leadott áramerőssége nem alacsonyabb a telefon által meghatározott értéknél. Ilyenkor persze a töltő melegedni fog. A lényeg, hogy töltheted akár 3amperes töltővel is a telefont, az nem fogja károsítani az akkut. Ami fontos, az a feszültség, nem szabad a gyári töltő feszültségétől eltérő töltőt használni a telefonhoz.
A másik, hogy valaki írta, hogy sosem töltötte csak pár percig a telefont, mindig teljesen feltöltötte. Ez lényegébe véve mindegy, a lipó akkuknak nem ártanak a rövid töltésciklusok.
Viszont érvényes rájuk az, hogy a kapacitásuk 70 és 20 % között érdemes használni őket, ez az ideális számukra. A felső határ ésszerű használat mellett nyilván nem tartható, de az alsóra érdemes odafigyelni. Persze számolhatunk azzal, hogy a telefonban eleve túlmerítés elleni védelem van, így egy mai telefont a saját akku szintmérő szerinti 10-5 % -ra azért még le szabad meríteni.Ami még igaz rájuk, hogy jó nekik, ha folyamatosan használva vannak, akár pár hetes állás is teljesen tönkreteheti az akkumulátort, illetve a gyors kisütés nem a kedvencük, de egy telefon esetében ez eleve olyan ritka jelenség, amivel nem igazán kell számolni.
-
baradi
senior tag
válasz
SpongyaBob #17879 üzenetére
koszi a valaszt !
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #17870 üzenetére
Végül is egyik sem a probléma "forrása". Ha ki-be kapcsolgattam az alkalmazást nem lett több Ram. Egyszerűen csak újra kellett indítani a telót. És most 48% a buborékokkal és a Sleeping screen-nel együtt.
-
CS_D
senior tag
válasz
SpongyaBob #17867 üzenetére
Ha nem fut semmilyen shell (pl. SPB), nincs Sleeping screen, akkor nem normális. Nekem kb 50% szokott szabad lenni.
Azért nem ártana megnézni valamilyen task menedzser progival, hogy mi foglal ennyit.Reboot után rögtön ennyi lefoglalódik?
(#17866) szabimaci22: természetesen fel lehet tenni. Phoenix-szel gyerekjáték.
-
Lirion
addikt
válasz
SpongyaBob #17776 üzenetére
A nokiaprogramok-on van névnaptár 2011-2015-ig, letöltöd, naptárba mented és bármilyen naptár widgettel látod. Mondjuk a gyári naptár widget elég szar, én a comingnext widgetet használom.
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #17776 üzenetére
www.origo.hu én ezt is erre használom, jobb felül mutatja! Mondjuk engem is érdekelne akár fizetős is.
-
gretzky77
veterán
válasz
SpongyaBob #17759 üzenetére
A kettös mód ugyanaz szinte mint a 3g mert igy is a 3g-t részesiti elönyben és folyamatosan keresi a 3g-t és ha talàl akkor azon lóg,én ha nem netezek akkor sima gsm-re szoktam àllitani,söt szerencsére a Taylor féle ùj belle esetén ez csak egy érintés!
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #17759 üzenetére
nem, mert keresi a 3G-t.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #17757 üzenetére
3G szokta cummantani..
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #17699 üzenetére
Pedig azt hittem azon az áruházon már nem lehet rontani, de mégis.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17707 üzenetére
De ugrik! Nekem is volt rá még fél év gari,ha baja lesz maxi downgrade-elem,vagy teljesen kilövöm a szoftot,igy nem tudják mi volt rajta
Ezt te döntöd el,nemrég kaptam vissza a telót,az alaplapon és aksin kivül mindent cseréltek,rem.több bibi nem lesz vele...
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17699 üzenetére
Óh ne,na annak annyi,ez kell neked Nokia N8 RC V2 Belle Original,Phoenix-el ha minden simán megy,10-15 perc és van egy szoftveresen kifogástalan telód
Nincs ideg,nincs kinlódás nekem 3 napja fent van,PÖPEC!!!!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #17690 üzenetére
Megcsináltam a frissítést, hard reset, meg minden de még mindig nem jó a cucc, sőt most már a nokia áruház sem működik, fekete képernyő sincs, el sem indul
Minden kedves fórumozónak boldog karácsonyt kívánok!
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #17690 üzenetére
Ha phoenix-el húzod újra akkor mind1, hogy nyomsz-e HR-t, a Phoenix úgyis gyalul mindent.
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #17678 üzenetére
Gondolom nokiafiókod van és be vagy jelentkezve, én elsőre újra raknám a nokiaáruházat a telón, csak utána gondolkodnék más dolgokon.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #17679 üzenetére
A C:/ írásvédett mappa, elárulhatná valaki, hogy lehet oda bármit is feltenni...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #17678 üzenetére
Lejárt a szerkesztés:
A C-re sem megy fel. Megint kezd felidegesíteni
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #17672 üzenetére
Pedig a store-ból mennie kellene és ott mit ír ki mikor letöltöd?
Nem tudom az előzményeket frissítetted a szoftot vagy mi tötént? -
Peat76
őstag
válasz
Ennek bizony radír lesz a vége....Phonix akarom modani:-)
-
Sarlon
aktív tag
válasz
C-re telepíted?
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #17656 üzenetére
Talán netre szeretne menni telepítés közben és ezért, ha telóról telepíted akkor ha van neted akkor engedélyezd a netelérést.
-
válasz
SpongyaBob #17660 üzenetére
www.fixqt.com
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17660 üzenetére
Telepítési hibát azért ir ki,mert szüksége van valamelyik Qt components frissítésére,viszont nem tudja indítani az update-t,még nem jöttem rá a hiba okára,de egy kérdés,beleturtál a C:\ meghajtóba theme effects,extra widget miatt a sys,resource,bin.....mappákba?
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #17656 üzenetére
Ha jól emléxem, kell hozzá a Qt.
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17639 üzenetére
Süti
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17630 üzenetére
Itt az ideje
Előtte próbáld ezt a store updete-t feltolni...
http://www.filesonic.com/file/4308452005/N8FanClub.com_Nokia_store_installer_3.20.050.zip
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17627 üzenetére
B.meg a k.anyját,mi a pö***m lett a telóddal??
Melyik Belle van rajta??
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17625 üzenetére
A menüben ott van "Bejelentkezés" Nokia fiókodba itt jelentkezz be és ha utána inditod a Store-t nem lesz fekete képernyő
Legalábbis nekem igy sikerült...
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #17621 üzenetére
Akkor végül is nyomhatod neki a *#7370#-et, ettől rosszabb már nem lesz a store
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17621 üzenetére
Az alkalmazásokba a "Bejelentkezésnél" lépj a Nokia fiókba,utána jó lesz a Store!
-
Peat76
őstag
válasz
SpongyaBob #17619 üzenetére
Ezt nálam is csinálta az előző Belle RC1,de csak bejelenkezéskor,utána eltűnt a hiba,tehát letölteni se tudsz,vagy már bejelentkezni se??
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #17616 üzenetére
Ha ez a hard reset akkor ne csináld, mert sok minden nem áll helyre. Pl. az ovi store. Legalábbis nemrég még gond volt vele.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
SpongyaBob #17544 üzenetére
Az áfa változás nem 1X% hanem 2% :-)
-
peugeotmate
őstag
válasz
SpongyaBob #17544 üzenetére
Sennheiser CX300-at használtam előtte 2 és fél évig, most meg már úton van egy Xears TD II-es füles[link]. Próbáltam több gumiharanggal, középső a legjobb még mindig, de csak átmeneti kényszermegoldásra. A kábel is zajos.
-
baradi
senior tag
válasz
SpongyaBob #17505 üzenetére
koszi
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #17497 üzenetére
Engem nem csábít. Sőt úgy érzem, hogy elég sok vesződéstől kímélem meg magam azzal, hogy kihagyom ezeket a bétákat.
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #17495 üzenetére
Én is így vagyok vele, viszont elvileg (február közepéig) várhatunk...
Csábít a Taylor féle rom azért.
-
kp78
addikt
válasz
SpongyaBob #17379 üzenetére
Én ezt a Pizero témát használom. Store-ban is fent van, de fizetős.
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #17377 üzenetére
Nekem is kb a 20-astól, ami azt jelenti, hogy nem jó a kijelző. Nézd meg PC-n a monitoron hogy teljesen más. Ott látszik hogy igazán szürke, telón meg lilás.
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #17375 üzenetére
A kockás képen melyik kockától lilás neked?
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #17361 üzenetére
Hát igen úgy néz ki.
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #17357 üzenetére
[link]
Itt megtudod nézni a gyártás időpontját, de csak negyedévre vetítve. -
válasz
SpongyaBob #17357 üzenetére
az imei szám megmondja ha érted mi mit jelent. Hátha neten fent van.
A brnoz is tud lila lenni. A speedshopba teszt képpel mentem,nem hátrány.
-
kacsa7
őstag
válasz
SpongyaBob #17321 üzenetére
Mint a nevében is benne van, WIDGET! Tehát a HS-re tudod kirakni. A főképernyőn jobb alsó gomb->webeszköz hozzáadása->Weather widget small
Mellesleg tökéletesen fut
-
attisx
addikt
válasz
A "lélegzés" elvileg csak akkor megy, ha kikapcsolod a képernyővédőt.
-
kp78
addikt
válasz
Nem lehet, hogy csak a webeszközök között jön elő?
Hosszan nyomsz a képernyőn, és ott sem ajánlja fel a listában, hogy ki tudd tenni? -
vanezigy
aktív tag
válasz
Hi! Neked kell kitenni widgetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest