- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
zse01
csendes tag
válasz
fabiandaniel #2623 üzenetére
Én azért probálom úgy rakni, hogy ne karcolódjon, de hátul a kamera résznél már vannak karcok, ott elég hamar megsérül ezért tanácsos egy tok.
-
zse01
csendes tag
válasz
fabiandaniel #2317 üzenetére
Igen rendelkezik, hogy kesztyűben is lehessen használni a készüléket és a beállitásokban ki kapcsolható, illetve állitható normál és magas tartományra
-
zse01
csendes tag
Akinek megvan a Weather Flow segítsen! Megvásároltam és ledöbbentem mikor az én városomat nemtalálta meg (Székesfehérvár) ez ki maradt? vagy lesz valami frissités ami majd tartalmazza?
-
zse01
csendes tag
válasz
dezintegra #2023 üzenetére
Igen az én észrevételem is a képernyőre tapizós módszer a jobb és gyorsabb.
-
zse01
csendes tag
Nekem manuális szinkronizáláson vannak a fiókok.
Zárolási képernyő lezárás: 1 perc
Mobil adat átvitel: csak akkor van bekapcsolva ha használni szeretném, amúgy mindig kikapcsolom!
- Legnagyobb kapcsolatsebesség: 3G (ahol tudok ott wifire csatlakozok)
- Hálózatválasztás: T-Mobile HTartózkodási hely: kikapcsolva
Takarékosüzemmód: bekapcsolva
Fényerő: automatikusÉs a napfényben láthatóság bevan kapcsolva!
Átlagosan 2 napot bír nekem max 3.Napi: 10- 20perc telefonálás, pár sms, 10- 20perc netezés és fényképezésre használom még.
-
zse01
csendes tag
Szia!
Ha visszább nézzed raktam fel képet. Eddig a max több mint 3 nap volt, de csak telefonáltam vele meg keveset fbztem és esténként kikapcsolom min 6 órát, de tegnap feltöltöttem és este nem kapcsoltam, ki reggel megnézztem menynit merült és mikortöltöttem utoljára azt írta 99% és 15 órája töltöttem. Szóval nekem nincs rejtélyes merülés.
-
zse01
csendes tag
válasz
vwpolopg #1794 üzenetére
Igen, tudom te ezt írtad
döbbenet...
Érdekes... Író asztalon van a telefon és írja a hálózatot felsem tűnik, hogy nemtudnak elérni aztán probálok telefonálni és tök süket a telefon. Ki kapcs majd újra be és halom üzenet nemfogadott hívásokról...
Találtam ilyet egy másik oldalon:
"A hibákkal kapcsolatban sok különböző külföldi és az Apple saját fórumát is átnéztem, világszerte találkoztak ezekkel a problémákkal, az USA-tól kezdve, anglián és németországon át egészen ausztráliáig. Érintett volt elég sok szolgáltató, AT&T, Verizon, Sprint, Voda, vagy akár a T is.Több fórumon is erősen gyanakodnak arra, hogy a problémák jelentős hányada hálózati problémákból ered. Erre a magyarázat az iPhone 4S két új fejlesztése adhat. Először is a HSDPA hálózatokon a készülék az eddigi 7.2Mb helyett már 14.4Mb-re képes, ami jelentős terhelés emelkedés jelent a szolgáltató celláin.
Továbbá másodrészt képes a készülék intelligensen váltani az antennák között, mindig a legerősebbre ugrik, ezzel is trükközve a lehető lehető legjobb jelerősségért… viszont erre sem voltak felkészülve a szolgáltatók hálózatai, és ez is kivágta a biztosítékot.
Tehát a gondot a megnövekedett hálózat és cella terhelés jelenti, másfelől az, hogy a hálózat védi magát ettől a jelenségtől, és tiltja az adott session-re a készüléket, hol kizárólag az adat kommunikácóból, hol a teljesből.
A pin kikapcsolása csak workaround, a problémát nem ez jelenti, bár kétség kívül segít élhetővé tenni a helyzetet. A háttérben viszont továbbra is tömérdek újra kapcsolódás van a hálózathoz, ami egyrészt szívja rendesen az aksit, és nagyban felel a hívásokkal kapcsolatos problémákért is.
Mindenképp érdemes még hozzátenni, és ez nagyban alá támasztja az elméletet, hogy a fórumokra már sok olyat is lehet olvasni, hogy a Sprint-es és a Verzion-os felhasználóknál mostanra már megszűnt ez a probléma. Többen hozzászóltak, hogy már több mint egy hete nem jelentkeztek újra ezek a problémák.
Persze ez minket ez még nem boldogít, de talán a T-Mobile is gyorsan fog reagálni, és finomhangolja a hálózatait. Illetve nem tartom kizártnak az Apple oldaláról se egy javítást, ami néhány nagyságrenddel kíméletesebb, és kevésbé aggresszív hálózat kezelést tenne lehetővé." -
zse01
csendes tag
válasz
danilla #1792 üzenetére
Remélem én is, hogy tudnak vele mit kezdeni. Mennyi ideje van szervízben a telefonod ? És milyen függők itt a telefonok ?
Olvastam olyat, hogy ez lehet a micro sim hibája... Ez lehet valóban az ok ? (gondolok itt arra, hogy alapból a sim kártya a hibás és a sim csere se elegendő a probléma megoldására)
Még találtam olyat, hogy ios nél is előfordult ez a probléma és ha ki van kapcsolva a pinkód kérés újra megtalálja a hálózatot. -
zse01
csendes tag
Szeretnék írni róla jókat is
Eddig csak egyszer fordult elő a "térerő eldobás" azóta semmi ilyet nem tapasztaltam.
Az akku dolog a meglepő számomra. Kicsivel több, mint 27 órája töltöttem és 92% on van az aksi, pedig
legalább 20percet telefonáltam és 40percet neteztem vele 3G -n.
Éjszakára kikapcsoltam, pihent legalább 6 és fél órát, de szerintem ez nagyon jó ahhoz képest, hogy az iphone om félnapot se bír ki...
Remélem kifogtam egy jót és nem lesz baja -
-
zse01
csendes tag
válasz
Tybee000 #1738 üzenetére
Mivel a háttérben fut és nem lehet letiltani(mondjuk én ha nemhasználom a 3G-t kikapcsolom) akkor folyamat pörög és meríti a készüléket. De amúgy átlagos én szerintem, wifivel célszerübb használni.
Szóval én mindig kikapcsolom az adatkapcsolatot ha nemhasználom.
(beállitások - rendszer - mobil adatátvitel - adatkapcsolat - kikapcsolva)
-
zse01
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám volt vele eddig, hogy nemtudtak hívni, és én sem tudtam hívni a készülékkel.
Hálózat rendben volt. Kikapcsoltam majd újra be és működött azóta nemtapasztaltam újra.
10napja vásároltam a telefon T.nál(820) más problémával nemtalálkoztam eddig...
Nekem nagyon tetszik a telefon, átlagos használatban van(telefon,sms,fb,skype,térkép)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Black & Decker töltőt keresek
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest